Stäng

Läs mer om hur Lyssna tjänsten fungerar på ReadSpeaker

Danderyds sjukhus under Almedalsveckan 2016

Ska ett sjukhus hålla på med podcast? Ja, det är en relevant fråga som kommer att belysas på Danderyds sjukhus seminarier i Visby måndagen den 4 juli.

Podcast är bara ett format, en kanal för kommunikation. För oss fungerade den utmärkt när vi ville nå fram genom mediebruset till oroliga blivande föräldrar med information ur ett medicinskt perspektiv, men i en underhållande form. Föda barn, som podden heter, har över 130 000 lyssningar och fått utmärkelsen Stora kommunikatörspriset i år.

Akutsjukhuset är en annan poddsatsning av Danderyds sjukhus där syftet är att behålla och locka nya medarbetare genom spännande berättelser från medarbetare som delar med sig av sitt liv och sin vardag på sjukhuset. Som programvärdar blir de ambassadörer, inte bara för Danderyds sjukhus, utan för hela sin yrkeskår.

Och nu är det dags för ännu en podd från Danderyds sjukhus, Vårdpulsen. Den startar i Visby där samtalen kring patientkommunikation och ambassadörsskap kommer att liveinspelas från scen.

Återigen. Podcast är bara ett format, en kanal för kommunikation. Det är innehållet som är intressant att lyssna till, och formatet gör det möjligt. Både för dig som har möjlighet att komma och lyssna live i Visby, och för dig som inte har det. För du har säkert en mobil och/eller en dator där du kan lyssna på podden. När du vill, och kan.


Under Almedalsveckan 2016 anordnar Danderyds sjukhus två seminarier

Måndagen den 4 juli
Mellangatan 54, Bryggarsalen

Program:


Varmt välkomna!

Plats: Mellangatan 54, Bryggarsalen (Visa på karta)
Ett kvarter ovanför Best Western Strand Hotell - till höger på Mellangatan