Stäng

Läs mer om hur Lyssna tjänsten fungerar på ReadSpeaker

Utbildning med lön för sjuksköterskor

Genom en ny satsning 2017-2018 kan vi erbjuda sjuksköterskor att utbilda sig till specialistsjuksköterska eller barnmorska på betald arbetstid. Sista ansökningsdag är 18 april 2017.

Vi söker dig som är sjuksköterska och vill utveckla dig inom akutsjukvården och är intresserad av att specialistutbilda dig inom något av våra specialistområden.

Hur funkar det?

Studerar du på heltid behåller du din heltidslön och studerar du på halvfart får du 50% av din lön under studietiden. Denna satsning gäller dig som är sjuksköterska och som under 2017 och 2018 specialistutbildar dig. Satsningen gäller både för dig som redan är anställd av DSAB och för dig som är intresserad av att bli en av oss. En överenskommelse om villkoren för utbildningen/anställningen upprättas mellan dig och arbetsgivaren.

Hur gör jag?

Du söker själv in till den utbildning du önskar delta på via www.antagning.se och för antagning till höstterminen är sista ansökningsdag den 18 april 2017. Du kan söka och genomföra utbildningen vid samtliga lärosäten i Sverige. 

Följande specialistutbildningar innefattar satsningen vid Danderyds sjukhus:

Akutsjukvård
Anestesisjukvår
Barnmorska
Diabetesvård
Hjärtsjukvård
Intensivsjukvård
Kirurgisk vård
Medicinsk vård
Operationssjukvård