Stäng

Läs mer om hur Lyssna tjänsten fungerar på ReadSpeaker

Vi är Danderyds sjukhus

Vill du bidra med din kompetens, utvecklas och växa och vara på en arbetsplats där dina idéer och initiativ välkomnas och tas till vara? Danderyds sjukhus utvecklas ständigt för att ge bättre service och vård till våra patienter.

Oavsett var på sjukhuset du arbetar, involveras du i utvecklings- och förbättringsarbetet. Genom att lyssna på våra patienter, deras närstående och på varandra hittar vi bättre lösningar.

I trygga säkra händer
På Danderyds sjukhus arbetar vi aktivt för en trygg, säker och utvecklande arbetsmiljö där medarbetare mår bra och är engagerade. Vi vill vara ett föredöme i vårt arbete med att ta vara på och värdesätta jämställdhet och mångfald och skapa en kultur där olikheter aktivt används som potentiella framgångsfaktorer.

Som månadsanställd hos oss erbjuds du en rad förmåner. Hos oss har du till exempel tillgång till snabb, enkel och kostnadsfri vägledning i ekonomiska, juridiska och psykosociala frågor som rör privatlivet.

Läs mer om våra förmåner

Väx med oss

Hos oss finns många möjligheter att växa och utvecklas. Vill du fördjupa dig i och utveckla det kliniska arbetet, anta utmaningen att leda andra eller ägna dig åt forskning? Hos oss är allt detta möjligt.

Vi vill att du som nyanställd ska känna dig välkommen och lägger därför stor vikt vid att ge alla nyanställda en god och strukturerad introduktion till sjukhuset och arbetsplatsen.

Vi är övertygade om att våra ledare har en avgörande roll i att skapa ett förtroendefullt arbetsklimat som stimulerar medarbetarnas möjligheter att nå goda resultat och växa i sin profession. Vi erbjuder därför ett gediget ledarutvecklingsprogram för ledare på olika nivåer och tydliga vägar för utveckling mot olika typer av roller.

Här finns många nöjda medarbetare och vi är stolta över att ligga i topp i landstingets årliga medarbetarundersökning jämfört med de övriga större landstingsdrivna sjukhusen.

Läs mer om karriär och utveckling på Danderyds sjukhus

Vi är Danderyds sjukhus

Danderyds sjukhus är ett av landets största akutsjukhus. Vi är specialiserade inom en rad områden och använder unika och världsledande metoder bl a inom robotkirurgi. Det viktigaste för oss är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag - tillsammans

Läs mer om Danderyds sjukhus verksamhet