Besöksrestriktioner

För att minska risken för smittspridning av covid-19 råder generella besöksrestriktioner, med vissa undantag.
Mer Info
Collage föreställande Syskon, nyfödd med mamma, läkare och barnmorska på kvinnokliniken, nyfödd med blöja, bebis på pappas axel

Nyfiken på förlossning och BB

Allt du inte vågat fråga om att föda. Se filmen från vår livesändning på instagram måndagen den 3/5 med barnmorskorna Linn & Rebecca.

Tusentals förlossningar och 20 års erfarenhet. Klicka på denna länk för att se vår livsändning med våra superbarnmorskor Linn & Rebecca från måndag 3/5 kl 12.00–12.25. I vår livesändning på Danderyds sjukhus Förlossning och BB på instagram delade de med sig av sina bästa tips och råd inför en förlossning.

Oavsett om du är nyfiken på hur det är att föda på Danderyds sjukhus, eller om du vill veta mer om hur det är att jobba inom vår kvinnoklinik är du välkommen att lyssna och ställa frågor!

För blivande föräldrar

På våra gravidsidor finns mycket info om hur det funkar att föda hos oss och här finns filmer om bl.a latensfas och förlossning.

För barnmorskor

Är du intresserad av att jobba på antingen förlossningen eller BB? Fyll i intresseanmälan här!
Här hittar du alla lediga jobb inom förlossning och BB.

Livesändningen från måndag 3 maj kl 12.00-12.25 med superbarnmorskorna Rebecca Enander, Linn Sjöstedt Dahl, från DS förlossning, och programledaren Marianne Lagerbielke.