Generellt besöksförbud

För att minska risken för smittspridning av covid-19 för Danderyds sjukhus patienter och medarbetare införs ett generellt besöksförbud. Undantag kan göras i särskilda fall.
Mer Info

Stort tack!

Vi på Danderyds sjukhus vill rikta ett stort och varmt tack till alla som hjälpt och stöttat oss under den här ovanligt tuffa tiden.

Många privatpersoner och företag har visat sin uppskattning genom att skänka mat, godis, drycker och annat till oss som kämpat på för att hjälpa alla som behövt vård. Alla värmande ord och stöttning på andra sätt har också varit oerhört uppskattat. Behoven kvarstår dock, och här finns mer info om du vill bidra med något.

Varmt tack till alla som med stor generositet har gjort våra arbetsdagar och -nätter lite lättare och roligare!

Vi behöver er! 

Tusentals människor har sökt de tjänster som vi och de andra akutsjukhusen i regionen utlyst. Professionella vårdmedarbetare och andra, samt många fantastiska volontärer har kämpat tillsammans med vår ordinarie personal. Snart är sommaren här och vi kommer att behöva mer hjälp. Genom annonserna nedan kan du som är vårdutbildad söka som sommarvikarie. Här hittar du alla lediga jobb.

Välkommen till Danderyds sjukhus!