Akutgeriatriken på Danderyds sjukhus välkomnar fler sjuksköterskor!

Välkommen till Akutgeriatriken på Danderyds sjukhus!Hos oss får du ett varierande, spännande och lärorikt arbete. Under år 2024 kommer vi på Akutgeriatriken att omprofileras för att bli en mer akutinriktad verksamhet och i planeringen finns att i projektform öppna en akut dagvårdsavdelning i anslutning till akutmottagningen (GADVA) i mitten av mars, samt attlängre fram öppna upp ett antal geriatriska akutvårdsplatser.

Vårt anställningserbjudande

Som sjuksköterska hos oss erbjuds du:

  • Interprofessionellt teamarbete samt stödfunktioner som underlättar det dagliga arbetet såsom vårdsamordnare, koordinator och ledningssjuksköterska.
  • Närvarande chefer som alltid har dörren öppen.
  • Gedigen och individuellt anpassad introduktion.
  • Ett öppet och kamratligt arbetsklimat med högt i tak.
  • Friskvårdsbidrag på 5000 kronor per år.
  • Eventuell möjlighet till rotationstjänstgöring på olika enheter.

Arbetsbeskrivning

Vi kan garantera att arbetet som sjuksköterska hos oss är både omväxlande och utvecklande och du kommer att möta patienter med såväl akuta som kroniska sjukdomstillstånd inom olika specialiteter. Som sjuksköterska på akutgeriatriken kommer du att ha ett gott stöd i ditt arbete av vårdsamordnare och en erfaren ledningssjuksköterska som arbetar dagtid vardagar. På Akutgeriatriken har vi en tät undersköterskebemanning och i teamen ingår även fysioterapeut och arbetsterapeut på dagtid vardagar.

Vi tar emot patienter dygnet runt från akutmottagning, ambulans, via vårdcentral samt från andra vårdavdelningar och sjukhus. Som en del av ett stort akutsjukhus har vi tillgång till labb, röntgen och specialistkonsultationer dygnet runt. Akutgeriatriken på Danderyds sjukhus består av två slutenvårdavdelningar samt inom kort en akut dagvårdsavdelning i anslutning till akutmottagningen (som projekt under våren 2024).

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska. Meriterande med erfarenhet av slutenvård men vi välkomnar även nyutbildade kollegor.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi önskar att du som blivande kollega till oss har ett genuint intresse för omvårdnad, är flexibel, har lätt för att ta egna initiativ och vill samarbeta i ett interprofessionellt team.

Övrigt

Tillsvidareanställning. Heltid/deltid, dag/kväll/helg med tjänstgöring två helger av fem. Eventuellt finns möjlighet till renodlad natt-tjänstgöring. Timanställning kan också erbjudas.

Som anställd på Danderyds sjukhus får du ersättning för sjukvård, ett friskvårdsbidrag på 5000 kr per år och tillgång till det välutrustade personalgymmet Lyftet för endast 540 kr per år. Du erbjuds personalparkering till förmånligt pris samt personalbostad vid behov. Vi har förmånliga ersättningar för dig som är föräldraledig. Utöver det finns kvarstannandebonus, pension, semester, företagshälsovård, försäkringar och löneväxling.

Räkna ut din lön och värdet av dina förmåner

Allt om dina förmåner

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

Lediga jobb
Titel Ansök senast

Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken

Sjuksköterska till Högspecialiserad Hjärnskaderehabilitering

Medicinska specialiteter

Sjuksköterska med intresse av forskning till Infektion på Danderyds Sjukhus

Medicinska specialiteter

Sjuksköterska till Infektion Danderyds Sjukhus

Kirurgi- och Urologkliniken

Vill du jobba som nattsjuksköterska i kirurgens fullrekryterade team?

Medicinska specialiteter

Vårdsamordnare till Internmedicin på Danderyds sjukhus

Medicinska specialiteter

Sjuksköterska natt Infektionskliniken på Danderyds sjukhus

Neurologkliniken

Sjuksköterskor till neurologkliniken avd 72, Danderyds sjukhus

Medicinska specialiteter

Sjuksköterska till Internmedicin, avd 76 på Danderyds sjukhus