Nu öppnar GADVA, en ny akut dagvårdsavd. geriatrik på Danderyds Sjukhus!

Välkommen till Akutgeriatriken på Danderyds sjukhus! Under år 2024 kommer vi att omprofileras för att bli en mer akutinriktad verksamhet och en del i denna planering är att under våren i projektform öppna upp en ny geriatrisk akut dagvårdsavdelning (GADVA) i anslutning till akutmottagningen. Vi söker nu sjuksköterskor som vill vara med i uppstarten av den nya akuta dagvårdsavdelningen. Man kommer att ha ett upplägg med rotation och kommer även att tjänstgöra på någon av våra två akutgeriatriska vårdavdelningar. Det finns även möjlighet att tjänstgöra endast på vårdavdelning om man önskar detta.

Vårt anställningserbjudande

Du kommer att ha din grundanställning på någon av våra akutgeriatriska vårdavdelningar. En del av arbetstiden kommer du som önskar dock att arbeta på den akuta dagvårdsavdelningen som kommer att öppna under våren 2024 och som ligger i anslutning till akutmottagningen. Dagvårdsavdelningen kommer initialt att ha öppet vardagar mellan cirka 08.00-20.00.

Som sjuksköterska hos oss erbjuds du

  • Möjlighet att vara med och påverka utformandet av en ny verksamhet
  • Chans till rotationstjänstgöring
  • Individuellt anpassad introduktion
  • Ett öppet och kamratligt arbetsklimat med högt i tak
  • Friskvårdsbidrag på 5000 kronor per år

Arbetsbeskrivning

Vi kan garantera att arbetet som sjuksköterska hos oss är både omväxlande och utvecklande! Patienterna som kommer till den akuta dagvårdsavdelningen hänvisas direkt från akutmottagningens triage, alternativt väntar på inläggning. Patienterna på våra akutgeriatriska vårdavdelningar är patienter med behov av akutsjukhusets resurser.

Du kommer att möta patienter med såväl akuta som kroniska sjukdomstillstånd och du behöver använda din samlade kompetens kring omvårdnad och medicinsk teknik i ditt dagliga arbete. Som en del av ett stort akutsjukhus har vi tillgång till bland annat labb, röntgen och specialistkonsultationer dygnet runt.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med minst ett års erfarenhet av slutenvård eller akutmottagning.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi önskar att du som blivande kollega till oss har ett genuint intresse för omvårdnad, är flexibel, har lätt för att ta egna initiativ och tycker om att arbeta i team.

Övrigt

Tillsvidareanställning. Heltid/deltid, dag/kväll. Två helger av fem. Timanställning kan också erbjudas.

Som anställd på Danderyds sjukhus får du ersättning för sjukvård och tillgång till det välutrustade personalgymmet Lyftet för endast 540 kr per år. Du erbjuds personalparkering till förmånligt pris samt personalbostad vid behov. Vi har förmånliga ersättningar för dig som är föräldraledig. Utöver det finns kvarstannandebonus, pension, semester, företagshälsovård, försäkringar och löneväxling.

Räkna ut din lön och värdet av dina förmåner

Allt om dina förmåner

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om verksamheten

Danderydsgeriatriken är specialiserad på akuta och kroniska sjukdomar som bland annat uppstår till följd av åldrande. Kliniken har cirka 200 medarbetare fördelade på en öppenvårdsmottagning för minnesutredningar och tre slutenvårdsavdelningar med olika inriktning; Akutgeriatrisk, Ortopedisk rehabilitering och Strokerehabilitering samt svårare sjuka geriatriska patienter. På alla vårdavdelningar får du erfarenhet inom många olika specialiteter, exempelvis endokrinologi, hjärtsjukvård, kirurgi och ortopedi.
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds Sjukhus

Danderyds Sjukhus AB ett av Sveriges största akutsjukhus med natur, vatten och t-bana runt knuten. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år. Här möts akutsjukvårdens puls med högkvalitativ vård och det nära omhändertagandet. Vi hjälper varandra och ger dig möjligheten att växa och utvecklas från student till erfaren medarbetare. Du som värnar patienten och du som vill driva patientnära forskning kommer trivas här. Danderyds sjukhus har en egen institution vid Karolinska Institutet vilket innebär ett omfattande uppdrag inom klinisk forskning och grundutbildning. Detta uppdrag är starkt integrerat med den kliniska verksamheten och sjukhusets utveckling.
Vi vill vara en arbetsplats att längta till.

Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

Lediga jobb
Titel Ansök senast

Neurologkliniken

Sjuksköterskor till Neurologkliniken, Danderyds sjukhus

Medicinska specialiteter

Nattsjuksköterska sökes till lungmedicin

Ortopedi

Fantastisk Sjuksköterska sökes till Ortopedisk Magi!

Medicinska specialiteter

Sjuksköterskestudent termin 6? Börja karriären på Danderyds Akutgeriatrik!

Kirurgi- och Urologkliniken

Operationssjuksköterska till Centraloperation Danderyds sjukhus

Anestesi- och Intensivvård

Har du planer på att vidareutbilda dig till anestesisjuksköterska?

Kirurgi- och Urologkliniken

Timanställd sjuksköterska till vår kirurg-och urologdagvård samt inskrivningsmottagning

Kirurgi- och Urologkliniken

Sjuksköterska till kirurgisk- och urologisk dagvårdsavdelning med rotation mot vårdavdelning