Operationssjuksköterska till Centraloperation, Danderyds sjukhus

Operationssjuksköterska till Centraloperation Danderyds sjukhus

Är du operationssjuksköterska som vill arbeta i toppmoderna operationslokaler tillsammans med härliga kollegor? På centraloperation Danderyds sjukhus har vi tydligt fokus på teamkänsla och patientens bästa. Kom och jobba i vårt glada gäng på Kirurg- och Urologsektionen!

Vårt anställningserbjudande

Om du svarar ja på följande frågor ska du söka tjänsten hos oss:

  • Vill du jobba i ett sammansvetsat gäng med mycket glädje och värme?
  • Föredrar du en öppen och tydlig kommunikation?
  • Vill du ha ett brett utbud av operationer där ingen dag är den andra lik?
  • Vill du vara en del av ett team med hög kompetens som ständigt strävar efter att höja den ytterligare i form av kontinuerlig kompetensutbildning?

Möt några av våra medarbetare i filmen om Centraloperation

Som anställd på Danderyds sjukhus får du ersättning för sjukvård, ett friskvårdsbidrag på 5000 kr per år och tillgång till det välutrustade personalgymmet Lyftet för endast 540 kr per år. Du erbjuds personalparkering till förmånligt pris samt personalbostad vid behov. Vi har förmånliga ersättningar för dig som är föräldraledig. Utöver det finns pension, semester, företagshälsovård, försäkringar och löneväxling.

Allt om dina förmåner

Arbetsbeskrivning

På centraloperation vid Danderyds sjukhus bedriver Kirurg- och Urologkliniken en
integrerad verksamhet med Ortopedkliniken. Under jour och helgtid arbetar vi blocköverskridande inom kirurgi, urologi samt ortopedi, men din huvudsakliga placering kommer att vara på kirurg-urologsektionen. Du får jobba i ett team med såväl erfarna som juniora kollegor.

Vi arbetar i totalt tolv operationssalar, sex för kirurgiska och urologiska operationer och sex för ortopedi.

I arbetet ingår sedvanliga arbetsuppgifter som ingår i elektiv och akut kirurgi, urologi och ortopedi för operationssjuksköterskor. Avdelningen är bemannad dygnet runt.

Vi har flera stödfunktioner som underlättar ditt dagliga arbete:

  • Utbildningsansvarig operationssjuksköterska och undersköterska som bland annat planerar din inskolning tillsammans med dig
  • Medicintekniskansvarig ingenjör som underlättar arbetet kring tekniska funktioner.
  • Bemanningsassistent som kan vägleda dig med bland annat schemaplanering.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård samt tidigare erfarenhet inom operation.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom kirurgi och urologi, samt om du har vana att arbeta i Take Care.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett genuint intresse för allt som sker på en operationsavdelning samt trivs att arbeta i grupp. Du ska tycka om utmaningar och att hitta lösningar på dessa. Du är stresstålig och duktig på att både lyssna och kommunicera.

Oavsett erfarenhet ser vi att du är en bra lagkamrat, som värnar om att bibehålla ett härligt arbetsklimat och vi kommer att eftersträva att du trivs i vårt team. För oss är det viktigt att hitta rätt person till gruppen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Tillsvidareanställning, heltid med 38,15 h veckoarbetstid. Dag-, kväll- och helgtjänstgöring. Vi har lättillgängliga kommunikationsvägar med både buss och tunnelbana.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om verksamheten

Verksamhetsområdet Kirurgi och urologi bedriver både akut och elektiv kirurgi och urologi samt operationsverksamhet i öppen- och slutenvård dygnet runt. Vi behandlar och vårdar patienter från i huvudsak Stockholms län, men även utomläns och utlandspatienter med kirurgiska eller urologiska sjukdomar. Patienterna tas om hand på flera olika specialistmottagningar, två operationsavdelningar samt fyra vårdavdelningar med olika profilområden; kolorektalkirurgi, kirurgi i övre mag-tarmkanal, överviktskirurgi och levertumörer samt urologi. Här jobbar cirka 460 medarbetare.
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds Sjukhus

Danderyds Sjukhus AB ett av Sveriges största akutsjukhus med natur, vatten och t-bana runt knuten. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år. Här möts akutsjukvårdens puls med högkvalitativ vård och det nära omhändertagandet. Vi hjälper varandra och ger dig möjligheten att växa och utvecklas från student till erfaren medarbetare. Du som värnar patienten och du som vill driva patientnära forskning kommer trivas här. Danderyds sjukhus har en egen institution vid Karolinska Institutet vilket innebär ett omfattande uppdrag inom klinisk forskning och grundutbildning. Detta uppdrag är starkt integrerat med den kliniska verksamheten och sjukhusets utveckling.
Vi vill vara en arbetsplats att längta till.

Här kan du läsa mer om Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

Lediga jobb
Titel Ansök senast

Neurologkliniken

Sjuksköterskor till neurologkliniken, Danderyds sjukhus

Medicinska specialiteter

Nattsjuksköterska till Akutgeriatriken på Danderyds sjukhus!

Kirurgi- och Urologkliniken

Sjuksköterska till Urologmottagningen, Danderyds sjukhus

Bemanningscenter

Sjukskötersketjänst på Bemanningscenter, Danderyds sjukhus

Bemanningscenter

Traineeprogram för examinerade sjuksköterskor, Danderyds Sjukhus

Kirurgi- och Urologkliniken

Sjuksköterska till Endoskopimottagningen Danderyds sjukhus

Neurologkliniken

Sjuksköterskor till NAVE på Danderyds sjukhus

Medicinska specialiteter

Sjuksköterska till Infektion Danderyds Sjukhus