Sjuksköterska som utbildar dig inom Akutsjukvård - vi betalar din utbildning!

Är du sjuksköterska och intresserad av att utbilda dig till specialistsjuksköterska inom Akutsjukvård med lön under din studietid? Vi välkomnar såväl dig som redan påbörjat dina studier som dig som ska starta din utbildning under vårterminen 2024.

Om tjänsten

Avdelning 73 och NAVE (neurologisk akutvårdsenhet) består av tolv vårdplatser för akut strokesjukvård och för närvarande tre övervakningsplatser för patienter i behov av neurologisk övervakning. Vi ansvarar även för sjukhusets strokelarmskedja och har fristående larmteam med huvuduppdrag att hantera strokelarm. Vi erbjuder en spännande, lärorik och utmanande arbetsplats där du kan bygga och utveckla din kompetens i en verksamhet med olika vårdnivåer.

I din viktiga roll som sjuksköterska sker arbetet med patienten i fokus. Du ansvarar och planerar för patientens omvårdnad samtidigt som du är en del av verksamhetens fortsatta utvecklingsarbete kring förbättringar och nya arbetssätt.

Efter avslutad utbildning kommer du kunna arbeta klinikövergripande i en kombinationstjänst. Du kommer också kunna ansvara för någon av våra patientprocesser.

Kvalifikationer

  • Legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård.
  • Du har arbetat några år som sjuksköterska, meriterande med erfarenhet inom strokesjukvård, neurologi, neurokirurgi och akutsjukvård
  • Antagen till specialistsjuksköterskeprogrammet inom Akutsjukvård. Observera att du själv måste ansöka till aktuell utbildning via www.antagning.se. För att bli antagen till specialistutbildningen krävs utöver svensk sjuksköterskelegitimation även särskild behörighet för högskolestudier.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett genuint intresse för omvårdnad. Du är driven och arbetar för ständiga förbättringar. Du tycker om att ta ansvar och egna initiativ. Samtidigt är du en person som ser och förstår värdet av gott samarbete. Du har ett prestigelöst och flexibelt förhållningssätt. För att axla rollen behöver du vara strukturerad med förmåga att prioritera och delegera.

Ansökan

Din ansökan ska innehålla:

  • CV
  • Personligt brev
  • Examensbevis
  • Sjuksköterskelegitimation
  • Antagningsbevis. Först när antagningsbeviset är bifogat är din ansökan komplett. Det går bra att skicka in en anmälan redan nu och i ett senare skede komplettera med antagningsbevis. Komplettering sker genom att du loggar in på din sida i Varbi och uppdaterar din ansökan.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om verksamheten

Avdelning 73 och NAVE till hör VO Neurologi, ett verksamhetsområde som växer och är en framtidsspecialitet med mycket spännande innehåll och utmaningar. VO Neurologi omfattar Neurologkliniken, Strokesektionen och Logopedkliniken. Vi har en omfattande öppen- och slutenvårdsverksamhet där vi vårdar patienter med sjukdomar som till exempel Parkinsons sjukdom, epilepsi, MS, ALS, stroke och TIA. Vi har ett av landets största flöden av strokepatienter.

Om Danderyds SjukhusDanderyds Sjukhus AB ett av Sveriges största akutsjukhus med natur, vatten och t-bana runt knuten. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år. Här möts akutsjukvårdens puls med högkvalitativ vård och det nära omhändertagandet. Vi hjälper varandra och ger dig möjligheten att växa och utvecklas från student till erfaren medarbetare. Du som värnar patienten och du som vill driva patientnära forskning kommer trivas här. Danderyds sjukhus har en egen institution vid Karolinska Institutet vilket innebär ett omfattande uppdrag inom klinisk forskning och grundutbildning. Detta uppdrag är starkt integrerat med den kliniska verksamheten och sjukhusets utveckling.
Vi vill vara en arbetsplats att längta till.

Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

Lediga jobb
Titel Ansök senast

Neurologkliniken

Sjuksköterskor till Neurologkliniken, Danderyds sjukhus

Medicinska specialiteter

Nattsjuksköterska sökes till lungmedicin

Ortopedi

Fantastisk Sjuksköterska sökes till Ortopedisk Magi!

Medicinska specialiteter

Sjuksköterskestudent termin 6? Börja karriären på Danderyds Akutgeriatrik!

Kirurgi- och Urologkliniken

Operationssjuksköterska till Centraloperation Danderyds sjukhus

Anestesi- och Intensivvård

Har du planer på att vidareutbilda dig till anestesisjuksköterska?

Kirurgi- och Urologkliniken

Timanställd sjuksköterska till vår kirurg-och urologdagvård samt inskrivningsmottagning

Kirurgi- och Urologkliniken

Sjuksköterska till kirurgisk- och urologisk dagvårdsavdelning med rotation mot vårdavdelning