Sjuksköterskor till NAVE på Danderyds sjukhus

Har du intresse för neurologi och akutsjukvård? Söker du en spännande, lärorik och utmanande arbetsplats där du kan bygga och utveckla din kompetens i en verksamhet med olika vårdnivåer? Vi vill utöka våra NAVE platser och söker därför sjuksköterskor med tidigare erfarenhet av neurologisk vård/övervakning som kompetensmässigt är redo för att bemanna våra NAVE platser!

Vårt anställningserbjudande

NAVE är en neurologisk akutvårdsenhet med totalt 6 övervakningsplatser uppdelat på två salar. Vi bedriver idag övervakningsvård i en av salarna och vill nu öppna upp den andra salen. Organisatoriskt tillhör NAVE avdelning 73 där vi bedriver akut strokevård och även ansvarar för sjukhusets strokelarmskedja. Patientens behov av övervakning ligger till grund för övervakning på NAVE, de neurologiska orsakerna och sjukdomarna varierar vilket ger dig en bred akutneurologisk kunskap och möjlighet att utveckla din neurologiska kompetens hos oss.

  • En unik arbetsplats för dig som vill vidareutveckla dina kunskaper inom neurologi eller akutsjukvård och där din kompetens kommer att vara till stor nytta för patienter och kollegor.
  • Personligt anpassad introduktion. Tiden för introduktion är flexibel relaterat till hur mycket tidigare erfarenhet du har.
  • Kompetensstege för sjuksköterskor och kontinuerlig kompetensutveckling.
  • Du kommer få regelbunden simulatorträning i akut omhändertagande (ABCDE) samt stöttas och uppmuntras till vidareutbildning.
  • Hos oss kommer du känna dig trygg! På vår arbetsplats arbetar vi tillsammans i team med trygga, glada, kompetenta kollegor som hjälper och stöttar varandra och har närvarande chefer med mångårig erfarenhet av neurologi, akutsjukvård och ledarskap.
  • Du kommer till ett verksamhetsområde som är under fortsatt stark utveckling, där vi har en stark samanhållning, där samarbetet är viktigt och där vi umgås över professioner.

Allt om dina förmåner

Arbetsbeskrivning

Du kommer att bedriva neurologisk övervakning och omvårdnad på intermediär nivå med kontroller av medvetande, andning, cirkulation och neurologisk funktion. Du kommer handha specifika behandlingar såsom trombolys, blodtryckssänkande intravenös behandling, vård av patienter med trakeostomi, högflödessyrgas, anti-epileptiskt intravenös behandling samt övervakning av patienter efter neurokirurgiska ingrepp. Inom vår verksamhet blir du en viktig person i övervakningen och omvårdnaden av patienter med akut neurologisk sjukdom.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård

Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

Minst tre års erfarenhet av akutsjukvård inom neurologi och/eller strokesjukvård.

Vänligen bifoga CV, personligt brev och kopia på din sjuksköterskelegitimation.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som vill möta patienter i det akuta skedet, är lösningsorienterad och trivs med teamarbete och samarbete. Du motiveras av att arbeta i en organisation i förändring, där du får medverka till vård- och verksamhetsutveckling och därmed själv utvecklas i din roll som sjuksköterska. Du bör vara bekväm med att arbetsmiljön på grund av akuta händelser snabbt kan förändras och att arbetsuppgifterna behöver omprioriteras. Detta medför krav på flexibilitet och förmåga att fatta nya beslut. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Övrigt

Tillsvidaretjänst – dag/kväll, natt eller treskift. Tjänsten inkluderar arbete helger och kvällar.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om verksamheten

Neurologi är ett verksamhetsområde som omfattar Neurologkliniken, Strokesektionen och Logopedkliniken. Vi har en omfattande öppen- och slutenvårdsverksamhet där vi vårdar patienter med sjukdomar som till exempel Parkinsons sjukdom, epilepsi, MS, ALS, stroke och TIA. Vi har det största antalet strokepatienter i hela landet.
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds Sjukhus

Danderyds Sjukhus AB ett av Sveriges största akutsjukhus med natur, vatten och t-bana runt knuten. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år. Här möts akutsjukvårdens puls med högkvalitativ vård och det nära omhändertagandet. Vi hjälper varandra och ger dig möjligheten att växa och utvecklas från student till erfaren medarbetare. Du som värnar patienten och du som vill driva patientnära forskning kommer trivas här. Danderyds sjukhus har en egen institution vid Karolinska Institutet vilket innebär ett omfattande uppdrag inom klinisk forskning och grundutbildning. Detta uppdrag är starkt integrerat med den kliniska verksamheten och sjukhusets utveckling.
Vi vill vara en arbetsplats att längta till.

Här kan du läsa mer om Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

Lediga jobb
Titel Ansök senast

Neurologkliniken

Sjuksköterskor till neurologkliniken, Danderyds sjukhus

Medicinska specialiteter

Nattsjuksköterska till Akutgeriatriken på Danderyds sjukhus!

Kirurgi- och Urologkliniken

Sjuksköterska till Urologmottagningen, Danderyds sjukhus

Bemanningscenter

Sjukskötersketjänst på Bemanningscenter, Danderyds sjukhus

Bemanningscenter

Traineeprogram för examinerade sjuksköterskor, Danderyds Sjukhus

Kirurgi- och Urologkliniken

Sjuksköterska till Endoskopimottagningen Danderyds sjukhus

Kirurgi- och Urologkliniken

Operationssjuksköterska till Centraloperation, Danderyds sjukhus

Medicinska specialiteter

Sjuksköterska till Infektion Danderyds Sjukhus