Timanställd undersköterska natt till avdelning 92 och 93, DS

Välkommen att arbeta natt hos oss på avdelning 92 Gastroenterologi och avdelning 93 Diabetes/Endokrin! Nu söker vi timanställda undersköterskor till natten på våra vårdavdelningar.

Vårt anställningserbjudande

Avdelningarna ingår verksamhetsområdet Medicinska specialiteter. Patienterna skrivs in både från akutmottagningen och från våra specialistmottagningar. Vi arbetar i tvärprofessionella team bestående av specialistutbildade läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, kurator och paramedicin. Hos oss finns också en vårdsamordnare och koordinator mån-fre som har hand om inkommande samtal och social planering för våra patienter.

Avdelning 92 är inriktad mot gastroenterologi och avdelning 93 är inriktad mot endokrinologi och diabetes. Utöver vår specialistkompetens vårdar båda avdelningarna även andra internmedicinska tillstånd.

Hos oss på får du ta del av en spännande vardag med mycket arbetsglädje, gott kamratskap och med patienten i fokus. Vi söker undersköterskor till vårt team som vill bidra till en god och högkvalitativ omvårdnad av våra patienter.

Arbetsbeskrivning

Arbetet som undersköterska är omväxlande och du får en bred kompetens inom ditt yrke både vad gäller omvårdnad och medicintekniska moment så som blodprovstagning. På avdelningarna vårdar vi 12 patienter. Du arbetar tillsammans i team med två sjuksköterskor alternativt en sjuksköterska och en undersköterska. Du erbjuds individuell inskolning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är undersköterska, sjuksköterskestudent eller läkarstudent och gärna med erfarenhet från akutsjukvård.

För att din ansökan ska vara komplett så ska den innehålla:

  1. Personligt brev
  2. CV

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är engagerad och omvårdnadsfokuserad, är flexibel och som tycker om att arbeta i team, men som också är självständig och tar egna initiativ. Du är positiv och har god samarbetsförmåga som skapar goda relationer med patienter, anhöriga och arbetskamrater. Vi hoppas att du vill vara med och utveckla vården och bidra till vårt förbättringsorienterade klimat.

Övrigt

Timanställning.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds Sjukhus

Danderyds Sjukhus AB ett av Sveriges största akutsjukhus med natur, vatten och t-bana runt knuten. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år. Här möts akutsjukvårdens puls med högkvalitativ vård och det nära omhändertagandet. Vi hjälper varandra och ger dig möjligheten att växa och utvecklas från student till erfaren medarbetare. Du som värnar patienten och du som vill driva patientnära forskning kommer trivas här. Danderyds sjukhus har en egen institution vid Karolinska Institutet vilket innebär ett omfattande uppdrag inom klinisk forskning och grundutbildning. Detta uppdrag är starkt integrerat med den kliniska verksamheten och sjukhusets utveckling.
Vi vill vara en arbetsplats att längta till.

Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus


Publicerad den

Liknande jobb

Lediga jobb
Titel Ansök senast

Medicinska specialiteter

Undersköterska till Internmedicin avd 76, Danderyds sjukhus

Neurologkliniken

Undersköterska Natt till Strokeenheten/NAVE, Danderyds sjukhus

Neurologkliniken

Undersköterskor till Strokeenheten/NAVE, Danderyds sjukhus

Akutmottagningen

Erfaren Undersköterska till Akutmottagningen Danderyds Sjukhus

Medicinska specialiteter

Undersköterska/assistent omvårdnad till Internmedicin avd. 76 i sommar

Hjärt-och fysiologi

Timanställning Undersköterska till Hjärtsviktscentrum, Danderyds sjukhus

Kirurgi- och Urologkliniken

Timanställd undersköterska till vår kirurg-och urologdagvård samt inskrivningsmottagning

Kirurgi- och Urologkliniken

Undersköterska till Centraloperation Kirurgi/Urologi Danderyds sjukhus