Vad gör du i sommar?

Studerar du till SJUKSKÖTERSKA, LÄKARE eller är utbildad UNDERSKÖTERSKA? Då kanske vi är en avdelning för dig! Vi behöver undersköterskor och assistenter i omvårdnad till avdelning 98!

Avdelning 98 är en vårdavdelning inom verksamhetsområdet medicinska specialiteter.På avdelningen vårdas i majoritet den äldre patienten med palliativa vårdbehov i både tidig- och sen fas, oavsett diagnos. Avdelning 98 är den första och enda avdelningen med denna profil inom akutsjukvården i region Stockholm, vilket gör det till en unik arbetsplats. Vi fyller en viktig funktion inom akutsjukvården och vi är stolta över det betydelsefulla arbete vi gör.

Hur arbetar vi?

Vi har direktintag från akutmottagningen dygnet runt samt övertag av patienter från övriga verksamheter inom sjukhuset, vilket gör att du kommer möta och vårda patienter med många olika sjukdomstillstånd, såväl akuta som kroniska. Vi arbetar utifrån ett palliativt förhållningssätt där syftet med vården är att förbättra och bevara livskvalitet för patient och närstående. Vi lägger stort fokus på tidiga samtal med patient och närstående för planering och utformning av den fortsatta vården. Arbetet på avdelningen genomsyras av ett tydligt teamarbete med patienten i fokus och där alla professioners samlade kompetens och erfarenhet är kärnan för vården som bedrivs.

Arbetsuppgifter

Din roll som undersköterska eller assistent omvårdnad består av olika arbetsuppgifter utifrån patientens olika behov. Du har en central roll i teamet då du oftast är den som arbetar närmast patienterna och deras närstående och först ser och upptäcker olika förändringar. I arbetet som undersköterska på avdelning 98 gäller det att se varje människa som unik – att se, lyssna, känna, höra och vara lyhörd för olika behov som kan uppstå. Ditt arbete präglas av ett etiskt förhållningssätt där du tillsammans med sjuksköterska, patient och närstående utför omvårdnad utifrån ett helhetsperspektiv. Då många av våra patienter vårdas i livets slutskede kommer ditt arbete även bestå av att vara ett stöd för närstående.

Din profil

Du är utbildad undersköterska med bevis om skyddad yrkestitel från Socialstyrelsen ELLER sjuksköterskestuderande från termin 4 ELLER läkarstuderande från termin 5 och är nyfiken på kombinationen palliativ vård och akutsjukvård. Vi söker dig som är trygg i dig själv och vill vara en del av vårt team. Palliativ vård bygger på gott teamarbete, därför bör du ha god samarbetsförmåga och vara prestigelös. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av palliativ vård – vi kommer lära dig allt du behöver!

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds Sjukhus

Danderyds Sjukhus AB ett av Sveriges största akutsjukhus med natur, vatten och t-bana runt knuten. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år. Här möts akutsjukvårdens puls med högkvalitativ vård och det nära omhändertagandet. Vi hjälper varandra och ger dig möjligheten att växa och utvecklas från student till erfaren medarbetare. Du som värnar patienten och du som vill driva patientnära forskning kommer trivas här. Danderyds sjukhus har en egen institution vid Karolinska Institutet vilket innebär ett omfattande uppdrag inom klinisk forskning och grundutbildning. Detta uppdrag är starkt integrerat med den kliniska verksamheten och sjukhusets utveckling.
Vi vill vara en arbetsplats att längta till.

Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

Lediga jobb
Titel Ansök senast

Medicinska specialiteter

Undersköterska till Internmedicin avd 76, Danderyds sjukhus

Neurologkliniken

Undersköterska Natt till Strokeenheten/NAVE, Danderyds sjukhus

Neurologkliniken

Undersköterskor till Strokeenheten/NAVE, Danderyds sjukhus

Akutmottagningen

Erfaren Undersköterska till Akutmottagningen Danderyds Sjukhus

Medicinska specialiteter

Undersköterska/assistent omvårdnad till Internmedicin avd. 76 i sommar

Hjärt-och fysiologi

Timanställning Undersköterska till Hjärtsviktscentrum, Danderyds sjukhus

Kirurgi- och Urologkliniken

Timanställd undersköterska till vår kirurg-och urologdagvård samt inskrivningsmottagning

Kirurgi- och Urologkliniken

Undersköterska till Centraloperation Kirurgi/Urologi Danderyds sjukhus