Vårdsamordnare till hjärtkliniken, Danderyds sjukhus AB

Besitter du social kompetens och är lösningsorienterad? Nu söker vi på hjärtkliniken ytterligare en vårdamordnare. Hos oss är det viktigt att hjälpas åt, stötta varandra och ha roligt på jobbet. Är du vår nya kollega?

Vårt anställningserbjudande

Som vårdsamordnare ingår du i ett team som präglas av kompetens, gemenskap och omtanke. Hos oss får du möjlighet att jobba inom det kardiologiska verksamhetsområdet på våra fem vårdavdelningar inklusive HIA. Du kommer jobba i nära samarbete med vår andra vårdsamordnare och vara en nyckelperson i vårdteamet.

Som anställd på Danderyds sjukhus får du ersättning för sjukvård, ett friskvårdsbidrag på 5000 kr per år och tillgång till det välutrustade personalgymmet Lyftet för endast 540 kr per år. Du erbjuds personalparkering till förmånligt pris samt personalbostad vid behov. Vi har förmånliga ersättningar för dig som är föräldraledig. Utöver det finns kvarstannandebonus, pension, semester, företagshälsovård, försäkringar och löneväxling.

Räkna ut din lön och värdet av dina förmåner

Allt om dina förmåner

Arbetsbeskrivning


I rollen som vårdsamordnare kommer du att bistå vårdteamet i tidig utskrivningsplanering genom att skapa en kvalitetssäker utskrivningsprocess utifrån patientens individuella behov. Detta i nära samverkan med patient, vårdteam, primärvården och kommunens biståndsbedömare.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Kartlägga patientens sociala bakgrund, vilken hjälp finns redan, vilka eventuella nya behov har uppstått.

- Samverka med paramedicinare kring bedömningar inför utskrivningsplaneringen.

- Samarbeta med andra aktörer inom regionen: geriatrik, ASIH, palliativ slutenvård och rehabilitering i samråd med vårdteamet för att patienterna ska får rätt vård på rätt plats.

- Kommunicera med biståndsbedömare samt primärvård genom det gemensamma IT systemet Life Care.

- Arbeta efter och ha kunskap om lagarna inom området: t ex HSL, SoL, LSS.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är sjuksköterska. Tidigare erfarenhet som vårdsamordnare är meriterande, men det viktigaste för oss är att du vill utvecklas och utveckla vården tillsammans med oss!

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett starkt engagemang, ser möjligheter och vill utvecklas i din roll. Du är strukturerad och värderar ett arbetsklimat med gott samarbete och utmanas av att ta eget ansvar och fatta egna beslut. Du bör ha god kunskap om sjukvårdens system samt lätt för att bygga nätverk och skapa förtroende. Vi ser till personlig lämplighet vid en anställning hos oss.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning som vårdsamordnare på 40% och 60% som sjuksköterska på en vårdavdelning.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om verksamheten

Hjärtkliniken är en av Sveriges största sett till antal medarbetare och patienter. Vi har de senaste åren legat i topp i nationella kvalitetsindex för omhändertagande och uppföljning av hjärtpatienter. Kliniken disponerar sex vårdavdelningar, två dagvårdsavdelningar, fyra interventionslab samt en stor öppenvårdsverksamhet. Fysiologkliniken bedriver diagnostik i framkant, har bland annat en omfattande ekokardiografi- och arytmiverksamhet, hjärt-MR, nuklearmedicin samt är ackrediterade enligt Swedac. Verksamhetsområdet bedriver internationellt ledande forskning och har en tradition av innovation och förbättringsarbete.


Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds Sjukhus

Danderyds Sjukhus AB ett av Sveriges största akutsjukhus med natur, vatten och t-bana runt knuten. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år. Här möts akutsjukvårdens puls med högkvalitativ vård och det nära omhändertagandet. Vi hjälper varandra och ger dig möjligheten att växa och utvecklas från student till erfaren medarbetare. Du som värnar patienten och du som vill driva patientnära forskning kommer trivas här. Danderyds sjukhus har en egen institution vid Karolinska Institutet vilket innebär ett omfattande uppdrag inom klinisk forskning och grundutbildning. Detta uppdrag är starkt integrerat med den kliniska verksamheten och sjukhusets utveckling.
Vi vill vara en arbetsplats att längta till.

Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

Lediga jobb
Titel Ansök senast

Neurologkliniken

Sjuksköterskor till Neurologkliniken, Danderyds sjukhus

Medicinska specialiteter

Nattsjuksköterska sökes till lungmedicin

Ortopedi

Fantastisk Sjuksköterska sökes till Ortopedisk Magi!

Medicinska specialiteter

Sjuksköterskestudent termin 6? Börja karriären på Danderyds Akutgeriatrik!

Kirurgi- och Urologkliniken

Operationssjuksköterska till Centraloperation Danderyds sjukhus

Anestesi- och Intensivvård

Har du planer på att vidareutbilda dig till anestesisjuksköterska?

Kirurgi- och Urologkliniken

Timanställd sjuksköterska till vår kirurg-och urologdagvård samt inskrivningsmottagning

Kirurgi- och Urologkliniken

Sjuksköterska till kirurgisk- och urologisk dagvårdsavdelning med rotation mot vårdavdelning