Undersköterska till Anestesiverksamheten på Danderyds Sjukhus

Vi söker en undersköterska med flerårig erfarenhet av akutsjukvård till vår Anestesiverksamhet. Varmt välkommen med din ansökan!

Danderyds sjukhus är ett landstingsägt bolag som driver planerad och akut universitetssjukvård. Här bedrivs också forskning och utbildning med anknytning till sjukvården.

Danderyds anestesiverksamheten intar en central roll i omhändertagandet av patienter som ska genomgå operation. Verksamheten är uppdelad i fyra enheter; kirurgi/urologi, ortopedi, gynekologi/obstetrik och dagkirurgi. Enheterna är fördelade på fem operationsavdelningar; Centraloperation, Kvinnoklinikens operationsavdelning, Dagoperation, Öron Näsa Hals samt anestesier hos Folktandvården.

Arbetsuppgifter:

Förutom sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska erbjuder vi dig ett stimulerande, högteknologiskt och omväxlande jobb. I ditt arbete vårdar du patienter genom hela operationsflödet, dvs före, under och efter operationen. Att arbeta vid en perioperativ enhet ställer höga krav på engagemang, ansvarstagande, noggrannhet och flexibilitet.

I tjänsten ingår viss rotation mellan de olika enheterna. Vi arbetar med individuell schemaplanering och erbjuder goda möjligheter till friskvård.

Vill du ha ett stimulerande, utvecklande och spännande arbete tillsammans med positiva och kompetenta kollegor så kan vi vara den arbetsplats du söker.

Vårt motto är att såväl patienter som medarbetare ska känna att de är i trygga och säkra händer. Det har lett till att sjukhuset är en attraktiv arbetsplats med stolta medarbetare. Väcker detta din nyfikenhet så besök oss gärna på Instagram: @danderyd_aneiva eller på www.ds.se


Anställningsform:

Tillsvidareanställning, heltid 37 timmar/vecka. Individuell schemaläggning, 3-5 helgpass på 10 veckor. Alternativt dagtid 40 timmar/vecka.

Kvalifikationer:

Undersköterska med flerårig erfarenhet av akutsjukvård. Erfarenhet från arbete inom akutsjukvård är ett krav. Erfarenhet från anestesi/operation/intensivvård är en merit.

Personliga egenskaper:

Vi ser gärna att du är en utåtriktad och initiativtagande person med god förmåga att arbeta självständigt och i samverkan med kollegor, övriga professioner och verksamheter. Du har förmåga att hantera stress på ett professionellt sätt, du trivs med ett omväxlande arbetstempo och är intresserad av förbättrings- och utvecklingsarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Information om tjänsten lämnas av:


Vårdenhetschef Kerstin Ärlemalm Ollén, tel: 08-12355943,
e-mail: kerstin.arlemalm-ollen@regionstockholm.se


Fackliga företrädare:

Kommunals fackexpedition, tel: 08-12356116


Övrig information:

Vi kommer att intervjua löpande, skicka gärna in din ansökan så snart du kan.Om verksamheten

Verksamhetsområdet Anestesi och Intensivvård präglas av hög kvalitet och en stabil medarbetargrupp i alla professioner. Förutom anestesin, som består av fyra operationsavdelningar inom kirurgi/urologi, ortopedi, gynekologi/obstetrik, dagkirurgi samt ÖNH och Tandanestesi och verksamhet externt, så har verksamhetsområdet postoperativa avdelningar, Intensivvårdsavdelning (IVA), Smärtmottagning, Nationellt respirationscentrum (NRC) och Sterilteknik. Vi är ett stort verksamhetsområde med sammanlagt cirka 400 medarbetare. Årligen utförs ca 20 000 operationer på ca 22 operationssalar. I vårt uppdrag ingår även utbildning, klinisk forskning och utveckling.
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds sjukhus

100 år i trygga, säkra händer. Danderyds sjukhus 1922-2022.

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

8 jobb i tabell
Titel Ansök senast

Medicinsk specialistvård

Timanställda undersköterskor till Diabetes/Endokrin, Danderyds sjukhus

Kirurg- och Urologkliniken

Undersköterska treskift till kirurgen!

Kvinnosjukvård och förlossning

Undersköterska till Gynakuten, Danderyds sjukhus

Hjärt-och fysiologi

Undersköterska till Fysiologkliniken, Danderyd sjukhus

Internmedicin och Infektion

Undersköterska till Internmedicin avd 76, Danderyds sjukhus

Internmedicin och Infektion

Undersköterska natt på IMA, Danderyds sjukhus

Internmedicin och Infektion

Undersköterska till Infektion avd 4

Kirurg- och Urologkliniken

Undersköterska till Centraloperation Kirurgi/Urologi Danderyds sjukhus