Undersköterska till Centraloperation Kirurgi/Urologi Danderyds sjukhus

Vårt anställningserbjudande

På Centraloperation har vi tolv operationssalar varav sex salar tillhör kirurgi/urologi och resterande sex salar tillhör ortopedsektionen. Du kommer att ha din anställning och placering på kirurg/urologsidan, men vid behov så hjälps vi åt över gränserna. Vi söker dig som har operationserfarenhet och som vill arbeta med att utveckla vår verksamhet tillsammans med arbetskamraterna och andra team på centraloperation.

Om du vill ha ett stimulerande, utvecklande och spännande arbete är vi den arbetsplats du söker!

Vi har flera stödfunktioner som underlättar ditt dagliga arbete:
- Utbildningsansvarig operationssjuksköterska som bl.a. planerar din inskolning tillsammans med dig.
- Medicintekniskt ansvarig ingenjör som underlättar arbetet kring tekniska funktioner.
- Bemanningsassistent som kan vägleda dig med bland annat schemaplanering.

Exempel på personalförmåner vi kan erbjuda dig är:
- Friskvårdsbidrag upp till 3000 kr/år
- Personalgym med tillgång till PT och massör till subventionerade priser
- Arbetsskor
- Fruktkorg till medarbetarna
- Interna och externa utbildningstillfällen

Här får du träffa några av våra medarbetare och en inblick i vår verksamhet:

Centraloperation Danderyds sjukhus - kom och jobba hos oss! - YouTube

Arbetsbeskrivning

Sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska på en operationsavdelning. Du är en av flera som ingår i teamet kring patienten inne på operationssalen. Du är med och förbereder operationssalen och patienten inför operation. Du är operationssjuksköterskan behjälplig med bl.a. att öppna sterila förpackningar. Tar hand om teknisk utrustning och städar salen mellan operationerna samt fyller på operationssalen med operationsmaterial efter operationerna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har undersköterskeutbildning och tidigare erfarenhet av akutsjukvård. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av operationssjukvård. Det är en fördel om du har vana att arbeta i Take Care.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är flexibel, serviceinriktad och har lätt för att samarbeta med andra. För oss är det viktigt att du har en positiv inställning till ditt arbete. Vi söker dig som värnar om ett gott arbetsklimat och som både är en god lagspelare men även har en förmåga att arbeta självständigt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt!Om verksamheten
Verksamhetsområdet Kirurgi och urologi bedriver både akut och elektiv kirurgi och urologi samt operationsverksamhet i öppen- och slutenvård dygnet runt. Vi behandlar och vårdar patienter från i huvudsak Stockholms län, men även utomläns och utlandspatienter med kirurgiska eller urologiska sjukdomar. Patienterna tas om hand på flera olika specialistmottagningar, två operationsavdelningar samt fyra vårdavdelningar med olika profilområden; kolorektalkirurgi, kirurgi i övre mag-tarmkanal, överviktskirurgi och levertumörer samt urologi. Här jobbar cirka 460 medarbetare.

Om Danderyds sjukhus
Danderyds sjukhus är ett av landets största akutsjukhus. Hos oss arbetar cirka 4500 personer. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Det viktigaste för oss är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag – tillsammans. Läs mer om oss här

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här


Publicerad den

Liknande jobb

4 jobb i tabell
Titel Ansök senast

Neurologkliniken

Undersköterska till Strokeenheten och nya NAVE på Danderyds sjukhus

Neurologkliniken

Undersköterska Natt till Strokeenheten och nya NAVE på Danderyds sjukhus

Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken

Undersköterska till Hjärnskaderehab avd 84, Danderyds sjukhus

Kvinnosjukvård och förlossning

Undersköterska vikariat Kvinnoklinikens operation, Danderyds sjukhus