Undersköterska till Infektion avd 4

Infektionskliniken, kom och arbeta med och hos oss!

Just nu blickar vi framåt, vi söker nya härliga personer som är intresserade av infektionssjukvård. Vi har varit med och skapat historia under pandemin och fortsätter såklart att bekämpa våra osynliga fiender, men samtidigt vill vi skapa nya förutsättningar för utbildningar och insatser som infektionskliniken är vana vid, innan pandemin.

Arbetsuppgifter och erbjudande

Här får du en individuell inskolning, utifrån dina förutsättningar och du får jobba på en klinik som kännetecknas av ett gott arbetsklimat, samarbete, högt arbetstempo och nöjda patienter.

Har du erfarenhet som undersköterska från andra områden, då är infektion nästa steg i din karriär. Hos oss har du möjlighet att utvecklas i din roll, ta ansvar i ett eget fokusområde och vara med i utvecklingen av kliniken. Patientkategorin är spännande och de allra flesta går hem botade från sin infektion.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med minst 2 års erfarenhet inom akutsjukvård. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från infektionssjukvård.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är trygg i sig själv, har god samarbetsförmåga och gillar en utmanade och omväxlande roll. Som person är du självgående och arbetar enskilt utan problem och värdesätter samarbete med kollegor och patienter. Då du har daglig kontakt med patienter så ser vi att du är tillmötesgående och har en mycket god kommunikativ förmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Det viktigaste för oss som jobbar här är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag - tillsammans.

Ansökan

Intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss

Infektionskliniken består av tre vårdavdelningar med totalt 38 vårdplatser. Avdelning 4 har 18 vårdplatser, avdelning 5 har 9 isoleringsplatser och avdelning 6 har 9 isoleringsplatser. Vi arbetar i vårdlag med en sjuksköterska och undersköterska, i nära samarbete med läkare och paramedicinsk personal. Till kliniken hör också en infektionsmottagning.

Infektionskliniken ansvarar för vård av vuxna patienter iolika åldrar med exempelvis tuberkulos, pneumoni, sepsis, CNS-infektioner, erysipelas och endokardit. Andra tillstånd vi vårdar och behandlar är icke inhemska infektioner som malaria. Infektionssjukdomar är en stor och växande utmaning.

Vi är cirka 120 medarbetare på kliniken fördelat på undersköterskor, sjuksköterskor, samt specialistsjuksköterskor i Infektionssjukvård.

Vill du vara med och göra avtryck i historien?Om verksamheten

Internmedicin och infektion är ett av sjukhusets största verksamhetsområden och har cirka 450 medarbetare. Vi är fördelade på sju vårdavdelningar, två öppenvårdsmottagningar samt en akut vårdavdelning (AVA) där vi tar emot patienter för initial utredning och behandling. Hos oss på internmedicin och infektion utreder och behandlar vi patienter för några av de vanligaste folksjukdomarna.
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds sjukhus

100 år i trygga, säkra händer. Danderyds sjukhus 1922-2022.

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

8 jobb i tabell
Titel Ansök senast

Medicinsk specialistvård

Timanställda undersköterskor till Diabetes/Endokrin, Danderyds sjukhus

Kirurg- och Urologkliniken

Undersköterska treskift till kirurgen!

Kvinnosjukvård och förlossning

Undersköterska till Gynakuten, Danderyds sjukhus

Hjärt-och fysiologi

Undersköterska till Fysiologkliniken, Danderyd sjukhus

Internmedicin och Infektion

Undersköterska till Internmedicin avd 76, Danderyds sjukhus

Internmedicin och Infektion

Undersköterska natt på IMA, Danderyds sjukhus

Anestesi- och Intensivvård

Undersköterska till Anestesiverksamheten på Danderyds Sjukhus

Kirurg- och Urologkliniken

Undersköterska till Centraloperation Kirurgi/Urologi Danderyds sjukhus