Undersköterskor till Internmedicin avd. 98 på Danderyds sjukhus i sommar

Vad gör du i sommar? Studerar du till SJUKSKÖTERSKA, LÄKARE eller är utbildad UNDERSKÖTERSKA? Då kanske vi är en avdelning för dig! Vi behöver undersköterskor till avdelning 98!

Vilka är vi?

Avdelning 98 är en vårdavdelning inom verksamhetsområdet internmedicin och infektion.På avdelningen vårdas i majoritet den äldre patienten med palliativa vårdbehov i både tidig- och sen fas, oavsett diagnos. Avdelning 98 är den första och enda avdelningen med denna profil inom akutsjukvården i region Stockholm, vilket gör det till en unik arbetsplats. Vi fyller en viktig funktion inom akutsjukvården och vi är stolta över det betydelsefulla arbete vi gör.

Vårt anställningserbjudande

Vi har direktintag från akutmottagningen dygnet runt samt övertag av patienter från övriga verksamheter inom sjukhuset, vilket gör att du kommer möta och vårda patienter med många olika sjukdomstillstånd, såväl akuta som kroniska. Vi arbetar utifrån ett palliativt förhållningssätt där syftet med vården är att förbättra och bevara livskvalitet för patient och närstående. Vi lägger stort fokus på tidiga samtal med patient och närstående för planering och utformning av den fortsatta vården. Arbetet på avdelningen genomsyras av ett tydligt teamarbete med patienten i fokus och där alla professioners samlade kompetens och erfarenhet är kärnan för vården som bedrivs.

Arbetsbeskrivning

Din roll som undersköterska består av olika arbetsuppgifter utifrån patientens olika behov. Du har en central roll i teamet då du oftast är den som arbetar närmast patienterna och deras närstående och först ser och upptäcker olika förändringar. I arbetet som undersköterska på avdelning 98 gäller det att se varje människa som unik – att se, lyssna, känna, höra och vara lyhörd för olika behov som kan uppstå. Ditt arbete präglas av ett etiskt förhållningssätt där du tillsammans med sjuksköterska, patient och närstående utför omvårdnad utifrån ett helhetsperspektiv. Då många av våra patienter vårdas i livets slutskede kommer ditt arbete även bestå av att vara ett stöd för närstående.

Kvalifikationer

Du är utbildad undersköterska eller sjuksköterskestuderande från termin 4 eller läkarstuderande från termin 5 och är nyfiken på kombinationen palliativ vård och akutsjukvård.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är trygg i dig själv och vill vara en del av vårt team. Palliativ vård bygger på gott teamarbete, därför bör du ha god samarbetsförmåga och vara prestigelös. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av palliativ vård – vi kommer lära dig allt du behöver!

Övrigt

Anställningsformen är timanställning eller vikariat.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om verksamheten

Internmedicin och infektion är ett av sjukhusets största verksamhetsområden och har cirka 450 medarbetare. Vi är fördelade på sju vårdavdelningar, två öppenvårdsmottagningar samt en medicinsk akutvårdsavdelning (MAVA) där vi tar emot patienter för initial utredning och behandling. Hos oss på internmedicin och infektion utreder och behandlar vi patienter för några av de vanligaste folksjukdomarna.

Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds Sjukhus

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

Lediga jobb
Titel Ansök senast

Hjärt-och fysiologi

Nattundersköterska till Hjärtsviktscentrum, Danderyds Sjukhus AB

Akutmottagningen

Sjuksköterskestudenter till Akutmottagningen på Danderyds Sjukhus

Ortopedkliniken

Ortopedkliniken söker assistens omvårdnad/undersköterska för timanställning

Internmedicin och Infektion

Lungmedicin söker timanställda undersköterskor till sommaren

Internmedicin och Infektion

Undersköterska till Lungmedicin avd 74, Danderyds sjukhus

Internmedicin och Infektion

Undersköterska till Infektionskliniken

Hjärt-och fysiologi

Timanställd undersköterska till hjärtavdelning (DAG/KVÄLL/NATT)

Kirurg- och Urologkliniken

Undersköterska till Kirurgi avd. 63 på Danderyds sjukhus