Höjt beredskapsläge och besöksförbud

Sjukhuset är i höjt beredskapsläge på grund av covid-19. Du som är i behov av akut vård ska söka som vanligt, via 1177 eller 112.
För att minska risken för smittspridning av covid-19 råder ett generellt besöksförbud, med vissa undantag.
Viss planerad vård utförs fortfarande och du som har fått en kallelse är välkommen.
Mer Info

Administratör till Försäkringsmedicinsk utredningsenhet, Danderyds sjukhus

Vi söker nu en administratör till Försäkringsmedicinsk Utredningsenhet.
Enheten utför försäkringsmedicinska utredningar inom Region Stockholm och Region Gotland på beställning av Försäkringskassan. Utredningarna ska ge en fördjupad beskrivning av sjukdomens konsekvenser för individens funktionstillstånd och förmåga till aktivitet.

På enheten arbetar arbetsterapeuter, fysioterapeuter, läkare, medicinsk sekreterare/administratör och psykologer där teamets arbete baseras på helhetssyn och patienten i centrum. I vår verksamhet arbetar alla yrkeskategorier med utveckling och förbättringar för att nå ett så bra resultat som möjligt. Enheten har ett nystartat kvalitetsregister som möjliggör forskning och utvecklingsarbete.

Som administratör har du en viktig roll kring att koordinera utredningsprocessen. Arbetet är både stimulerande och omväxlande, och du har ett tätt samarbete med övriga yrkeskategorier och enhetschef. Arbetsuppgifterna består av t.ex. hantera beställningar, tidsbokning, journalskrivning, externa kontakter främst med patienter och Försäkringskassan, posthantering, bokning av språktolk. Även andra arbetsuppgifter kring inköp, fakturering, mötesanteckningar, kvalitetsregister och verksamhetsuppföljning förekommer.

Vi söker dig som har flera års erfarenhet från administrativt arbete, gärna inom hälso- och sjukvården. Du har goda kunskaper i svenska språket, behärskar Office-paketet väl samt har kunskaper om olika IT-system, framför allt Take Care, Heroma och/eller Raindance. Vi ser det som meriterande om du är utbildad medicinsk sekreterare eller har arbetat på Försäkringskassan.

Vi söker dig som vill bidra med ditt engagemang och dina erfarenheter. Vi tror att du är ansvarstagande och strukturerad. Egenskaper vi värdesätter är samarbetsförmåga, engagemang och flexibilitet. Du är ofta den första kontakten med vår enhet, vilket ställer krav på ett professionellt bemötande och hög serviceförmåga.

Urval sker löpande under ansökningstiden, så skicka gärna din ansökan redan idag.

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Medicinkliniken

Klinikassistent till Internmedicin och Infektion

Sjukhusgemensam service SGS

Administratör/kundtjänstmedarbetare till Servicegruppen

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.