Höjt beredskapsläge och besöksförbud

Sjukhuset är i höjt beredskapsläge på grund av covid-19. Du som är i behov av akut vård ska söka som vanligt, via 1177 eller 112.
För att minska risken för smittspridning av covid-19 råder ett generellt besöksförbud, med vissa undantag.
Viss planerad vård utförs fortfarande och du som har fått en kallelse är välkommen.
Mer Info

Administratör/kundtjänstmedarbetare till Servicegruppen

Du kommer att jobba i kundtjänst och som korthandläggare med ett litet team som har en fantastisk teamkänsla. Vi söker dig som har god samarbetsförmåga, brinner för service och vill vara ansiktet utåt för vårt Servicecenter.

Du är en positiv, ödmjuk och serviceinriktad person som drivs av att göra skillnad för kunderna.

Arbetsbeskrivning

.

I rollen som eTjänstekortadministratör kommer du att hjälpa sjukhusets personal med ett av det viktigaste verktyget på arbetsplatsen. eTjänstekort är en elektronisk tjänstelegitimation och identitetshandling som säkert identifierar användaren. Med kortet höjs säkerheten så att du kan dela information på ett säkert sätt. Syftet är att skydda känsliga personuppgifter. Du arbetar även i passagssystem.

Tillsammans med två kollegor kommer du att vara en del av eTjänstekorttillverkningen där handläggning, fotografering och tilldelning av accesser på sjukhuset är de primära arbetsuppgifterna. I arbetet sker mycket kundkontakt och administrativa arbetsuppgifter där datorn är ditt verktyg. Då arbetet innebär samarbete med andra arbetsgrupper ser vi att du har en gedigen laganda och är trygg i dig själv och vågar ta initiativ. Samtidigt ska du trivas i att arbeta både i team och självständigt

I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du att ta emot beställningar, frågor och felanmälningar via telefon och vårt ärendehanteringssystem. Du och ditt team ansvarar och säkerställer att kundens ärenden blir lösta på bästa möjliga sätt från start till mål. Vårt mål är att succesivt växa som verksamhet vilket gör att det finns utrymme för dig att utveckla och forma vår vision tillsammans med oss.

Det är viktigt att du trivs med telefonen och datorn som verktyg och kan navigera snabbt emellan dessa.

Vi söker dig som är strukturerad, proaktiv, lyhörd och har ett lösningsorienterat arbetssätt. Det är viktigt att du ha ett genuint intresse för förbättrings-/utvecklingsarbete inom ditt område. 

Kvalifikationer

  • Gymnasieutbildning
  • Erfarenhet av att arbeta med service, gärna tidigare erfarenhet inom vården
  • Du är ansvarsfull med ett stort säkerhetstänk och följer regelverk och riktlinjer.
  • Du ska kunna uttrycka dig obehindrat på svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska i tal och skrift.
  • Van att arbeta i olika datorsystem och ha förmågan att hantera flera samtidigt.
  • Meriterande om du tidigare har arbetat administrativt.

 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du serviceminded, lyhörd och ansvarsfull med ett lösningsorienterat arbetssätt. Du har alltid kunden i fokus och drivs av att hitta lösningar på problem. Du är trygg i dig själv och vågar ta initiativ i olika ärenden. Du hjälper gärna dina kollegor, arbetar bra i både i team och självständigt samt har mycket tålamod.
 

Anställningsform:

Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

Övrig information

Vi intervjuar löpande under ansökningsperioden.

Sista ansökningsdatum: den 31 januari

Varmt välkommen med din ansökan!  

 

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Medicinkliniken

Klinikassistent till Internmedicin och Infektion

Rehabiliteringsmedicin

Administratör till Försäkringsmedicinsk utredningsenhet, Danderyds sjukhus

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.