Besöksrestriktioner

För att minska risken för smittspridning av covid-19 råder generella besöksrestriktioner, med vissa undantag.
Mer Info

Anestesi- eller intensivvårdssjuksköterska Postop Danderyds Sjukhus

Är du anestesi eller intensivvårdssjuksköterska och söker efter en stabil arbetsplats med många kompetenta medarbetare? Då kan rollen som sjuksköterska inom postoperativ vård hos oss på Danderyds sjukhus vara rätt för dig!

Arbetsuppgifter
Vi söker dig, sjuksköterska med specialistutbildning inom anestesi eller intensivvård och med stort intresse av postoperativ vård till vår spännande verksamhet som bedrivs dygnets alla timmar. Vi har varierande och omväxlande arbetsuppgifter på postop på Danderyds sjukhus. Vården bedrivs i teamarbete tillsammans med undersköterskor och läkare. Du kommer att jobba i nära samarbete med sjuksköterskor och undersköterskor som roterar mellan intensivvårdsavdelningen/anestesiavdelningen och postop.

På den postoperativa avdelningen vårdas patienter från kirurgi, urologi, ortopedi och kvinnosjukvård.

Verksamheten är både elektiv och akut.

Anställningsform
Hel- eller deltid.

Veckoarbetstid 38:15 timmar/vecka på heltid.

Danderyds sjukhus är ett av landets största akutsjukhus.
Hos oss arbetar drygt 4000 medarbetare.
I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet.
Det viktigaste för oss är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag–tillsammans.

Läs mer om oss på www.ds.se

Yrkesområde
Sjuksköterskor anestesi
Sjuksköterskor IVA

Kvalifikationer
Specialistutbildning inom anestesi eller intensivvård

Personliga egenskaper
Du är trygg i din roll. Vi ser flexibilitet och god samarbetsförmåga som värdefulla egenskaper hos våra medarbetare.

Som sjuksköterska hos oss erbjuder vi dig
En verksamhet i ständig förändring som involverar dig som medarbetare i processen Individuell schemaplanering med tjänstgöring 2 helger av 5 Regelbunden omvårdnadshandledning Ett individuellt anpassat introduktionsprogram Studiedag 1-2 dagar per år. Möjlighet att delta i tvärprofessionell utvecklingsgrupp med olika teman, bl.a. smärta, hygien, dokumentation mm där du som medarbetare är en viktig del av vårdens utveckling Vi värdesätter lärande och eftersträvar ett lärandeklimat.

Övrig information
Intervjuer sker löpande och tjänsten planeras starta så snart som möjligt. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region.
Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

http://www.sll.se/

Välkommen med din ansökan!Om verksamheten
Verksamhetsområdet Anestesi och Intensivvård präglas av hög kvalitet och en stabil medarbetargrupp i alla professioner. Förutom anestesin, som består av fyra operationsavdelningar inom kirurgi/urologi, ortopedi, gynekologi/obstetrik, dagkirurgi och verksamhet externt, så har verksamhetsområdet postoperativa avdelningar, Intensivvårdsavdelning (IVA), Smärtmottagning, Nationellt Respiratoriskt Centrum (NRC) och Sterilteknik. Vi är ett stort verksamhetsområde med sammanlagt cirka 400 medarbetare. Årligen utförs ca 20 000 operationer på ca 22 operationssalar. I vårt uppdrag ingår även utbildning, klinisk forskning och utveckling.

Om Danderyds sjukhus
Danderyds sjukhus är ett av landets största akutsjukhus. Hos oss arbetar cirka 4500 personer. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Det viktigaste för oss är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag – tillsammans. Läs mer om oss här

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här


Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Hjärt-och fysiologi

Sjuksköterska till Hjärtsviktscentrum, Danderyds sjukhus

Danderydsgeriatriken

Nattsjuksköterska till Geriatriska kliniken Danderyds sjukhus

Kirurg- och Urologkliniken

Operationssjuksköterska till Dagkirurgisk operation på Danderyds sjukhus

Internmedicin och Infektion

Sjuksköterska till Internmedicin avd 76, Danderyds sjukhus

Kvinnosjukvård och förlossning

Sjuksköterska till Gynakuten, Danderyds sjukhus

Internmedicin och Infektion

Sjuksköterska med intresse för infektionssjukvård till avd 5/6

Akutmottagningen

Sjuksköterska till Akutmottagningen på Danderyds Sjukhus

Internmedicin och Infektion

Nattsjuksköterska sökes till lungmedicins trevliga vårdavdelning

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.