Anestesisjuksköterska till Dagoperation Danderyds sjukhus

Vi söker anestesisjuksköterska till verksamheten anestesi Dagoperation på Danderyds sjukhus!

Tio anledningar till att du ska arbeta som anestesisjuksköterska på Dagoperation Danderyd:

  1. Kunskaper inom dagkirurgi och självständighet vilket ger dig stora utvecklingsmöjligheter som anestesisjuksköterska oavsett vart du befinner dig i din karriär.
  2. Rolig och blandad patientgrupp inom kirurgi och ortopedi.
  3. Individuellt anpassad introduktion med möjlighet till hospitering på annan enhet.
  4. Enbart dagtidstjänstgöring med ledighet alla helger och röda dagar.
  5. Individuell schemaläggning där stor hänsyn tas till dina önskemål.
  6. Vi satsar mycket på kompetensutveckling med flera studiedagar per år, samt möjlighet att åka på externa utbildningar och kurser.
  7. Generöst friskvårdbidrag samt tillgång till träningslokal/gym på sjukhusområdet.
  8. Ett tätt samarbete med närvarande chef.
  9. Stora möjligheter till att driva förbättringsarbeten.
  10. Mycket bra kommunikationsmöjligheter med både buss och tunnelbana samt gott om personalparkering.

Om oss

Vi är en stabil medarbetargrupp som nu kommer få en pensionsavgång därav behöver vi en ny kollega. Dagoperation har inriktning på kirurgi och ortopedi. Anestesi enheten intar en central roll i omhändertagandet av patienter som ska genomgå operation. Vi tar hand om hela det peri operativa flödet.

Dagoperation är en del av verksamhetsområdet Anestesi/Iva. Vi har en egen operationsavdelning med 3 operationssalar samt pre- och postop.

Det viktigaste för oss som arbetar här är att våra patienter känner sig trygga, säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag –tillsammans.

Danderyds sjukhus är ett akutsjukhus. Vi bedriver universitetssjukvård med utbildning och forskning kring våra vanligaste folksjukdomar.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning i anestesisjukvård. Erfarenhet av arbete som anestesisjuksköterska i minst 2 år. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om verksamheten

Verksamhetsområdet Anestesi och Intensivvård präglas av hög kvalitet och en stabil medarbetargrupp i alla professioner. Förutom anestesin, som består av fyra operationsavdelningar inom kirurgi/urologi, ortopedi, gynekologi/obstetrik, dagkirurgi samt ÖNH och Tandanestesi och verksamhet externt, så har verksamhetsområdet postoperativa avdelningar, Intensivvårdsavdelning (IVA), Smärtmottagning, Nationellt respirationscentrum (NRC) och Sterilteknik. Vi är ett stort verksamhetsområde med sammanlagt cirka 400 medarbetare. Årligen utförs ca 24 000 anestesier på ca 25 operationssalar. I vårt uppdrag ingår även utbildning, klinisk forskning och utveckling.
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds Sjukhus

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

Lediga jobb
Titel Ansök senast

Anestesi- och Intensivvård

Specialistsjuksköterska/sjuksköterska med längre erfarenhet till Kvinnoklinikens postoperativa avdelning

Kvinnosjukvård och förlossning

Barnmorskor och barnmorskestudenter till BB Danderyds eftervård i sommar!

Anestesi- och Intensivvård

Anestesisjuksköterska till Danderyds Sjukhus

Anestesi- och Intensivvård

Kvalitetsutvecklare till Anestesi och intensivvård, IVA och Postop på Danderyds sjukhus

Anestesi- och Intensivvård

Har du planer på att vidareutbilda dig till anestesisjuksköterska?

Kvinnosjukvård och förlossning

Dag och nattbarnmorska till antenatal, induktion och medicinsk BB avdelning