Är du nyfiken på att prova något nytt? Vi söker nu en vikarierande kontaktsjuksköterska inom området urologi.

Gillar du att vara spindeln i nätet och få ihop flera lösa trådar? Välkommen till urologmottagningen, vi är en del av verksamhetsområdet kirurgi/urologi och finns i fina ljusa lokaler. Vi utreder och behandlar patienter med sjukdomar i urinvägarna såsom cancer i njure, njurbäcken, urinledare, urinblåsa, prostata, penis och testiklar. Vi söker nu dig som vill utvecklas i din roll som sjuksköterska och få en möjlighet att arbeta som kontaktsjuksköterska på urologmottagningen.

Arbetsuppgifter:

Kirurg- och urologkliniken på Danderyds sjukhus söker en vikarierande kontaktsjuksköterska inom området urologi. Som kontaktsjuksköterska ansvarar du tillsammans med dina kollegor för kontinuiteten genom vårdkedjan för patienter med cancerdiagnos. Arbetet innebär att i ett tidigt skede etablera kontakt och vara tillgänglig för patienter och anhöriga. Fokus ligger på psykosocialt omhändertagande och att vara ”spindeln i nätet”. I uppdraget ingår även att bevaka ledtider så att patienten får rätt vård inom rimlig tid, delta i olika multidisciplinära konferenser, initiera och delta i utvecklings- och forskningsarbete. Kontaktsjuksköterskorna sköter även registrering av SVF flödet (standardiserade vårdförlopp) i datasystemet INCA.

Du har tillsammans med övriga kollegor ansvaret för att driva och utveckla processen för dessa patienter samt samverka med kollegor både inom och utanför kliniken.

Tjänsten är 75% som kontaktsjuksköterska på urologmottagningen med möjlighet till rotationstjänst på 100% mot avdelning

Anställningsform:


Vikariat från 19-09-31 21-01-31. Heltidmått 40 tim/v

Kvalifikationer:


Du skall vara legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet, gärna inom området urologi/onkologi och med erfarenhet av psykosocialt omhändertagande. Adekvat utbildning som kontaktsjuksköterska är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet såsom flexibilitet, god samarbetsförmåga, förmåga till problemlösning och ett empatiskt förhållningssätt.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före ansökningstidens slut.

Information av tjänsten lämnas av:


Carina Thorén vårdenhetschef urologmottagningen
Tel: 08-123 570 26

Fackliga företrädare:

Vårdförbundets fackexpedition, Danderyds Sjukhus AB
Tel: 08-123 570 70

Publicerad den

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.