Besöksrestriktioner

För att minska risken för smittspridning av covid-19 råder generella besöksrestriktioner, med vissa undantag.
Mer Info

Arbetsterapeut till Danderyds sjukhus

Nu söker vi en arbetsterapeut till Arbetsterapin, Paramedicinska sektionen och vår slutenvårdsverksamhet på Danderyds sjukhus. 
Vi arbetar ständigt med att utveckla vår profession och vårt arbetssätt på sjukhuset och söker en personer som vill vara med i detta viktiga arbete.  

På Arbetsterapin är vi 18 medarbetare som arbetar med patienter inom verksamhetsområdena: Hjärtkliniken, Internmedicin och Infektion, Medicinsk specialistvård, Neurologi samt Ortopedi. Vi tillhör en Paramedicinsk sektion som består av ca. 75 medarbetare fördelade på fyra olika enheter inom Arbetsterapi, Fysioterapi och Nutrition.


 


Arbetsuppgifter


Arbetsuppgifterna består av att träffa inneliggande patienter på olika avdelningar på sjukhuset. Det kan vara ADL-bedömning, hjälpmedelsbedömning och utprovning av hjälpmedel samt kognitiv bedömning.

Vi söker en arbetsterapeut för vikariat på ca 1 1/2 år som kan utföra bedömningar och behandlingar i samråd med patient samt med övrig personal på avdelningen.

Vi söker dig som gillar att arbeta i en kreativ miljö där din bedömning är viktig för patienten. Du behöver vara trygg att göra självständiga bedömningar och ibland arbeta under tidspress. Vi arbetar efter egna framtagna prioriteringar och hjälps åt i gruppen för att möta patientens behov av bedömningar inför utskrivning från sjukhuset.Kvalifikationer


Du är Legitimerad arbetsterapeut med minst några års erfarenhet i rollen. Erfarenhet från arbete på akutsjukhus är meriterande såväl som magister eller specialist inom arbetsterapi, liksom om du har en handledarutbildning.Personliga egenskaper


Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom ansvarstagande, flexibilitet, effektivitet samt att vara intresserad av förbättringsarbete.  

 

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Ortopedi

Leg fysioterapeut/sjukgymnast

Ortopedi

Leg fysioterapeut/sjukgymnast och rehabkoordinator

Logopedi

Erfaren logoped till Logopedklinikens mottagning i Sollentuna

Logopedi

Vikariat på Logopedklinikens mottagning på Danderyds Sjukhus

Rehabiliteringsmedicin

Kurator till Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken

Rehabiliteringsmedicin

Psykolog till Huddinge sjukhus, Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken

Rehabiliteringsmedicin

Psykolog till Försäkringsmedicinsk utredningsenhet

Geriatrik

Fysioterapeut/Sjukgymnast till Danderydsgeriatriken

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.