Arbetsterapeut till Försäkringsmedicinsk utredningsenhet, Danderyds sjukhus

Vi söker nu en arbetsterapeut till Försäkringsmedicinsk Utredningsenhet.
Enheten utför aktivitetsförmågeutredningar inom Region Stockholms och Region Gotland på beställning av Försäkringskassan. Utredningarna ska ge en fördjupad beskrivning av sjukdomens konsekvenser för individens funktionstillstånd och förmåga till aktivitet.

På enheten arbetar arbetsterapeuter, fysioterapeuter, läkare, medicinsk sekreterare/administratör och psykologer där teamets arbete baseras på helhetssyn och individen i centrum. I vår verksamhet arbetar alla yrkeskategorier med utveckling och förbättringar för att nå ett så bra resultat som möjligt. Enheten har ett nystartat kvalitetsregister som möjliggör forskning och utvecklingsarbete.
 

Du är leg. arbetsterapeut och får gärna ha några års erfarenhet från yrket. Har du grundläggande utbildning i försäkringsmedicinska utredningar är det meriterande liksom erfarenhet av aktivitetsförmågebedömningar och bedömningsinstrumenten AWP/AWC. Vi ser gärna att du har kunskap inom långvarig smärta, stressjukdomar och/eller psykosomatik. Du har god förmåga att uttrycka dig i skrift och får gärna ha tidigare erfarenhet av forskning och utvecklingsarbete.


Vi söker dig som vill bidra med ditt engagemang och dina erfarenheter. Vi tror att du är ansvarstagande och strukturerad. Egenskaper vi värdesätter är samarbetsförmåga, engagemang och flexibilitet.

 

Urval sker löpande under ansökningstiden, så skicka gärna din ansökan redan idag.

Publicerad den

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.