Höjt beredskapsläge och besöksförbud

Sjukhuset är i höjt beredskapsläge på grund av covid-19. Du som är i behov av akut vård ska söka som vanligt, via 1177 eller 112.
För att minska risken för smittspridning av covid-19 råder ett generellt besöksförbud, med vissa undantag.
Viss planerad vård utförs fortfarande och du som har fått en kallelse är välkommen.
Mer Info

Arbetsterapeut till slutenvård

Vill du komma och arbeta hos oss på Danderyds sjukhus?

Vikarierande Arbetsterapeut till Arbetsterapin Paramedicinska sektionen 

På Arbetsterapin är vi 20 medarbetare som arbetar med patienter inom verksamhetsområdena: Hjärtkliniken, Internmedicin och Infektion, Medicinsk specialistvård, Neurologi samt Ortopedi. Vi tillhör en Paramedicinsk sektion som består av ca. 75 medarbetare fördelade på fyra olika enheter inom Arbetsterapi, Fysioterapi och Nutrition.

Nu söker vi en arbetsterapeutkollega till våra avdelningar inom Medicinsk specialistvård.

Vi arbetar ständigt med att utveckla vår profession och vårt arbetssätt på sjukhuset och söker en personer som vill vara med i detta viktiga arbete.  

Arbetsuppgifter:

 

Arbetsuppgifterna består av att träffa inneliggande patienter på olika avdelningar på sjukhuset. Det kan vara ADL-bedömning, hjälpmedelsbedömning och utprovning av hjälpmedel samt kognitiv bedömning.

Vi söker en arbetsterapeut som kan utföra bedömningar och behandlingar i samråd med patient samt med övrig personal på avdelningen. Varje termin handleder vi flera studenter från arbetsterapeutprogram i Sverige och utomlands. Alla medarbetare har uppdrag som handledare till våra studenter.

Vi söker dig som gillar att arbeta i en kreativ miljö där din bedömning är viktig för patienten. Du behöver vara trygg att göra självständiga bedömningar och ibland arbeta under tidspress. Vi arbetar efter egna framtagna prioriteringar och hjälps åt i gruppen för att möta patientens behov av bedömningar inför utskrivning från sjukhuset.

Kvalifikationer: 

Krav: Legitimerad arbetsterapeut

Erfarenhet från arbete på akutsjukhus är meriterande.

Magister eller specialist inom arbetsterapi är meriterande liksom handledarutbildning. 

Personliga egenskaper: 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom ansvarstagande, flexibilitet, effektivitet samt att vara intresserad av förbättringsarbete.  

 

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Rehabiliteringsmedicin

Fysioterapeut/Sjukgymnast, Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken

Rehabiliteringsmedicin

Kurator till Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken

Rehabiliteringsmedicin

Logopeder till Högspecialiserad hjärnskaderehabilitering slutenvård

Rehabiliteringsmedicin

Arbetsterapeut till Högspecialiserad hjärnskaderehabiliterin slutenvård

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.