Höjt beredskapsläge och besöksförbud

Sjukhuset är i höjt beredskapsläge på grund av covid-19. Du som är i behov av akut vård ska söka som vanligt, via 1177 eller 112.
För att minska risken för smittspridning av covid-19 råder ett generellt besöksförbud, med vissa undantag.
Viss planerad vård utförs fortfarande och du som har fått en kallelse är välkommen.
Mer Info

Avd 4, Infektionskliniken söker sjuksköterska

Infektionskliniken, mer än pandemi!

Just nu står Infektionskliniken i fokus när pandemin fortsätter att hålla sitt grepp. Vi står i frontlinjen och är stolta att kunna bidra mot denna osynliga fiende. Vi är med och skapar historia!

Trots att vi vårdar många patienter med Covid, fortsätter vi såklart vårda våra andra patienter med infektion som huvuddiagnos.


Arbetsuppgifter och erbjudande


Vanliga infektionssjukdomar är sepsis, endokardit, encefalit, svåra sår och oklar feber bland många fler. Hos oss får du en bred och stark grund att stå på i din roll som sjuksköterska. Patientkategorin är spännande och de allra flesta går hem botade från sin infektion.

Hos oss får du en individuell inskolning och du inskolas på dygnets alla timmar eftersom vi driver en 24/7 verksamhet. Syftet är att alla ska vara trygga när man börjar ha patientansvar. Vi har stödjande funktioner som backar upp när det sker akuta situationer.

Har du erfarenhet som sjuksköterska från andra områden, då är infektion nästa steg i din karriär. Hos oss har du möjlighet att utvecklas i din roll, och vi har en kompetensstege där vi har satt roll relaterat till kunskap och ansvar i ett eget fokusområde och är med i utvecklingen av kliniken.

Profil


Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från akutsjukvård eller infektion men det är inget krav. 

Som person är du självgående och arbetar enskilt utan problem och värdesätter samarbete med kollegor och patienter. Då du har daglig kontakt med patienter så ser vi att du är tillmötesgående och har en mycket god kommunikativ förmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan


Intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt


Är du nyfiken på vad våra medarbetare tycker om vår arbetsplats? Då välkomnar vi hospitering en hel eller halvdag.

Om oss 


Infektionskliniken är en del av verksamhetsområdet Internmedicin och Infektion och har ca 450 medarbetare. Infektionsklinikens verksamhet består av 40 akuta slutenvårdsplatser och en infektionsmottagning som har ca 10 000 besök om året.
På avdelning 4 inriktas vården på specialiserad infektionssjukvård med fokus på svåra och/eller smittsamma infektioner. 
 

Vill du vara med och göra avtryck i historien? 

Publicerad den

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.