Höjt beredskapsläge och besöksförbud

Sjukhuset är i höjt beredskapsläge på grund av covid-19. Du som är i behov av akut vård ska söka som vanligt, via 1177 eller 112.
För att minska risken för smittspridning av covid-19 råder ett generellt besöksförbud, med vissa undantag.
Viss planerad vård utförs fortfarande och du som har fått en kallelse är välkommen.
Mer Info

Barnmorska natt till avd 16 Danderyds sjukhus

Vi söker barnmorskor natt till avd 16 som vill utvecklas och få möjlighet att utveckla vården för dagens och framtidens kvinnor!


Erbjudande och arbetsuppgifter 


Avdelning 16 är en antenatal och medicinsk eftervårdsavdelning med 14 vårdplatser. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att vårda och stödja den nyblivna familjen utifrån deras medicinska och individuella behov i starten med ett nyfött barn. Du jobbar självständigt med team av kollegor bestående av undersköterska samt gyn-och barnläkare i närheten dygnet runt.


Din profil


Du är en erfaren barnmorska med ett stort intresse för amning och BB-vård. Tidigare erfarenheter av BB-vård är meriterande.

För att trivas hos oss behöver du ha förmåga att organisera och prioritera arbetet effektivt samt att ha ett vänligt och serviceinriktat bemötande. Arbetet kräver god samarbetsförmåga och flexibilitet samt att kunna ställa om till nya förutsättningar under arbetsdagen. Du både ger och ber om hjälp. Vi möter patienter med olika bakgrund och individuella behov vilket kräver lyhördhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.Övrigt


Det finns möjlighet till rotation inom verksamhetsområdet om du är intresserad av det. Tjänsten är en nattjänst. Heltidsmått 32 timmar/vecka.


Ansökan


Varmt välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande.


Om oss


Verksamhetsområde Kvinnosjukvård och förlossning på Danderyds sjukhus AB bedriver akut och specialiserad dygnet-runt-vård. Verksamhetsområdet är indelat i en gynekologisk och en obstetrisk sektion. Vi har drygt 6500 födslar/år. Den obstetriska verksamheten omfattar: förlossning,auroraverksamhet, antenatalvård med medicinska eftervårdsplatser, medicinsk eftervård med planerade kejsarsnitt, lätt BB med återbesöksmottagning och specialistmödravård.

Vi utvecklar vården, utbildar framtidens medarbetare och bedriver klinisk forskning. Vi värnar om den totala upplevelsen och har föräldraparet i fokus genom hela vårdkedjan. För oss är det viktigt att du som barnmorska vill utvecklas och bibehålla din kompetens, något som främjas genom kontinuerlig fortbildning och möjlighet till rotation mellan enheterna.

Publicerad den

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.