Höjt beredskapsläge och besöksförbud

Sjukhuset är i höjt beredskapsläge på grund av covid-19. Du som är i behov av akut vård ska söka som vanligt, via 1177 eller 112.
För att minska risken för smittspridning av covid-19 råder ett generellt besöksförbud, med vissa undantag.
Viss planerad vård utförs fortfarande och du som har fått en kallelse är välkommen.
Mer Info

Barnmorska till Återbesöksmottagning och Lätt BB

Vi söker barnmorskor till Återbesöksmottagning och Lätt BB, inklusive telefonrådgivning som vill utvecklas och få möjlighet att utveckla vården för dagens och framtidens kvinnor!


Erbjudande och arbetsuppgifter

Lätt-BB är en eftervårdsavdelning, med ca 8-10 vårdplatser, där kvinnor och barn med en normal graviditet och förlossning vårdas. De familjer som kan lämna sjukhuset efter en kortare tids BB-vård vårdas i första hand på avdelningen. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att vårda och stödja den nyblivna familjen utifrån deras medicinska och individuella behov i starten med ett nyfött barn. Du jobbar självständigt med team av kollegor och gyn-och barnläkare i närheten dygnet runt.

I anslutning till Lätt-BB finns Återbesöksmottagningen där vi genomför uppföljning av kvinnan, barnet och amning under barnets första levnadsvecka. Uppföljning kan ske både på plats och via telefonrådgivning. I tjänsten ingår både arbete på avdelningen och återbesöksmottagningen.


Din profil

Du är en erfaren barnmorska med ett stort intresse för amning och BB-vård. Tidigare erfarenheter av BB-vård och återbesöksmottagning är meriterande.

För att trivas hos oss behöver du ha förmåga att organisera och prioritera arbetet effektivt samt att ha ett vänligt och serviceinriktat bemötande. Arbetet kräver god samarbetsförmåga och flexibilitet att ställa om till nya förutsättningar under arbetsdagen. Du både ger och ber om hjälp. Vi möter patienter med olika bakgrund och individuella behov vilket kräver lyhördhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Övrigt

Möjlighet till rotation på kvinnoklinikens olika avdelningar finns och uppmuntras. 
Tjänsten innebär dag, kväll och helg. Heltidsmått 38:15 timmar/vecka.
Enligt överenskommelse med oss kan du välja att ha en tjänst mellan 75–100 % utifrån dina önskemål.

 

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande.


Om oss

Verksamhetsområde Kvinnosjukvård och förlossning på Danderyds sjukhus AB bedriver akut och specialiserad dygnet-runt-vård inom kvinnosjukvård och förlossning. Vi utvecklar vården, utbildar framtidens medarbetare och bedriver klinisk forskning. Vi värnar om den totala upplevelsen och har föräldraparet i fokus genom hela vårdkedjan. För oss är det viktigt att du som barnmorska vill utvecklas och bibehålla din kompetens, något som främjas genom kontinuerlig fortbildning och möjlighet till rotation mellan enheterna.

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Ortopedi

Sjuksköterska som ser tjusningen med ortopedisk akutsjukvård, Danderyds Sjukhus

Danderyds Sjukhus AB

Sommarjobba som sjuksköterska eller barnmorska på Danderyds Sjukhus

Kirurgi & Urologi

Vikarierande sjuksköterska till Inskrivningsmottagningen Danderyds Sjukhus

Rehabiliteringsmedicin

Sjuksköterska till Högspecialiserad Hjärnskaderehabilitering

Geriatrik

Danderydsgeriatriken söker nattsjuksköterska

Medicinkliniken

Sjuksköterskorna på lungmedicins trevliga vårdavdelning söker kollega

Hud Reumatologi Infektion

Sjuksköterska Natt med intresse för infektionsjukvård till avd 5/6

Hud Reumatologi Infektion

Sjuksköterska med intresse för infektionsjukvård till avd 5/6

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.