Generellt besöksförbud

För att minska risken för smittspridning av covid-19 för Danderyds sjukhus patienter och medarbetare införs ett generellt besöksförbud. Undantag kan göras i särskilda fall.
Mer Info

Barnmorska till medicinsk BB-avdelning

Vi söker barnmorskor som vill utvecklas och få möjlighet att utveckla vården för dagens och framtidens kvinnor!

Verksamhetsområde Kvinnosjukvård och förlossning på Danderyds sjukhus AB bedriver akut och specialiserad dygnet-runt-vård inom kvinnosjukvård och förlossning. Vi utvecklar vården, utbildar framtidens medarbetare och bedriver klinisk forskning. Vi värnar om den totala upplevelsen och har föräldraparet i fokus genom hela vårdkedjan. För oss är det viktigt att du som barnmorska utvecklas och bibehåller din kompetens, något som främjas genom kontinuerlig fortbildning.

Vi söker nu barnmorskor till vår medicinska BB-avdelning!

Avdelning 17 är en medicinsk eftervårdsavdelning där vi vårdar kvinnor och barn efter komplicerade graviditeter och födslar. Vi ansvarar även för planerade kejsarsnitt.

Vi har ett gott samarbete mellan enheterna och gentemot andra verksamhetsområden. Vi verkar för ett öppet klimat där alla är lika viktiga i vårdkedjan och lär av varandra. Det finns goda möjligheter till rotation inom kliniken om du är intresserad av det. Oavsett vilken enhet du väljer kommer du mötas av ett kompetent och glatt gäng med positiv anda!

Du ingår i arbetstidsmodellen ATK (arbetstidskompensation) vilket innebär arbete dag, kväll och helg. Heltidsmått 38,25 timmar/vecka.

Enligt överenskommelse med oss kan du välja att ha en tjänst mellan 75–100 % utifrån dina behov. Vi erbjuder både längre vikariat och visstidsanställningar med goda möjligheter till tillsvidarenanställning.

Kvalifikationer

   

Legitimerad barnmorska med minst två års erfarenhet inom förlossning, antenal- eller eftervård.

Personliga egenskaper

För att trivas hos oss behöver du ha förmåga att organisera och prioritera arbetet effektivt samt att ha ett serviceinriktat bemötande. Teamarbetet kräver god samarbetsförmåga och flexibilitet att ställa om till nya förutsättningar under arbetsdagen. Då vi möter patienter med olika bakgrund och individuella behov krävs lyhördhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om arbetsgivaren

 

Danderyds sjukhus erbjuder hälsosamma och flexibla scheman. Sjukhuset har egna träningslokaler, ett välutrustat gym och olika gruppaktiviteter. Flera restauranger och annan service finns inom området. Sjukhuset ligger fint beläget med närhet till härliga grönområden och promenadstråk längst med Edsviken. Det finns goda kommunikationer och vi har nyrenoverade personalbostäder i anslutning till sjukhuset. 

Varmt välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande.

Publicerad den

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.