Höjt beredskapsläge och besöksförbud

Sjukhuset är i höjt beredskapsläge på grund av covid-19. Du som är i behov av akut vård ska söka som vanligt, via 1177 eller 112.
För att minska risken för smittspridning av covid-19 råder ett generellt besöksförbud, med vissa undantag.
Viss planerad vård utförs fortfarande och du som har fått en kallelse är välkommen.
Mer Info

Barnmorska till medicinsk eftervårdsavdelning

Vi söker medarbetare som vill utvecklas och få möjlighet att utveckla vården för dagens och framtidens kvinnor!

Barnmorska till BB-avdelning 17, Danderyds Sjukhus

Erbjudande och arbetsuppgifter

Inom obstetriksektionen värnar vi om den totala upplevelsen och har föräldraparet i fokus genom hela vårdkedjan. På vår medicinska eftervårdsavdelning, BB-avdelning 17, vårdar vi kvinnor och barn efter komplicerade graviditeter och födslar. Vår målsättning är att du som barnmorska ansvarar du för max fem familjer tillsammans med en undersköterska i parvård. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att stödja den nyblivna familjen, att vårda kvinnor och barn utifrån deras medicinska behov samt att ge kvinnan självförtroende och förutsättningar till en god amningsupplevelse. 

En annan stor och viktig del av BB-avdelning 17 är den planerade snittverksamheten. Som barnmorska hos oss deltar du i hela processen från inskrivning, under operation, till eftervård. Detta ger en fin möjlighet att se hela vårdkedjan. För oss är det viktigt att du som barnmorska utvecklas och bibehåller din kompetens, något som främjas genom kontinuerlig fortbildning. Det finns möjlighet till rotation inom verksamhetsområdet om du är intresserad av det.

Så här beskriver barnmorskorna Catarina och Roxana sitt arbete på BB-avdelning 17: 

”Vi har en genuin sammanhållning i gruppen där vi ser och stöttar varandra.”

”Vi arbetar mot samma mål.”

”Här har vi ynnesten att både vara med vid födsel och att sedan få delta i eftervården.” 

”Vi känner att våra chefer finns där för oss.”

 

Din profil

Du är legitimerad barnmorska med minst två års erfarenhet inom förlossning, antenatal- eller eftervård. Erfarenhet inom gynekologisk vård är meriterande. För att trivas hos oss behöver du ha förmåga att organisera och prioritera arbetet effektivt samt att ha ett serviceinriktat bemötande. Teamarbetet kräver god samarbetsförmåga och flexibilitet att ställa om till nya förutsättningar under arbetsdagen. Du både ger och ber om hjälp. Då vi möter patienter med olika bakgrund och individuella behov krävs lyhördhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Övrigt

Tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi har en arbetstidsmodell ATK (arbetstidskompensation) vilket innebär arbete dag, kväll och helg. Heltidsmått 38,25 timmar/vecka. Enligt överenskommelse med oss kan du välja att ha en tjänst mellan 75–100 % utifrån dina behov.

 

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan, redan idag! Ansök genom att klicka på knappen ”sök tjänsten”.

 

Om oss

Verksamhetsområde Kvinnosjukvård och förlossning bedriver akut och specialiserad dygnet-runt-vård inom kvinnosjukvård och förlossning. Den obstetriska sektionen omfattar förlossning, auroraverksamhet, antenatalvård med medicinska eftervårdsplatser, planerade kejsarsnitt med medicinsk eftervård, lätt-BB med besöksmottagning och specialistmödravård med egen enhet för obstetriska ultraljud. Vi har drygt 6500 förlossningar per år. Vi utvecklar vården, utbildar framtidens medarbetare och bedriver klinisk forskning.

Danderyds sjukhus erbjuder hälsosamma och flexibla scheman. Sjukhuset har egna träningslokaler, ett välutrustat gym och olika gruppaktiviteter. Flera restauranger och annan service finns inom området. Sjukhuset ligger fint beläget med närhet till härliga grönområden och promenadstråk längst med Edsviken. Det finns goda kommunikationer och vi har nyrenoverade personalbostäder i anslutning till sjukhuset.

Publicerad den

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.