Barnmorska/Sjuksköterska

Vi söker dig som är intresserad av kvinnosjukvård och vill bli en del av vårt team på gynakuten!

Vi söker dig som är barnmorska eller sjuksköterska till gynakuten

Kvinnokliniken har en stor akutmottagning som under tre år fördubblat antalet besök. Vi tar emot ca 15 000 besök/år. I anslutning till detta har vi Avdelning 14 är en gynekologisk avdelning för benign gynekologisk kirurgi samt patienter med akuta gynekologiska besvär. Gravida tom v. 21+6 och postpartumkomplikationer läggs vid behov in här. Dessutom finns en mottagning för allmänna gynekologiska besvär. Gynekologisektionen har en speciell profilering mot benigna gynekologiska sjukdomar.

Endoskopisk kirurgi, vulvasjukdomar och bäckenbottenkirurgi inklusive urogynekologi utgör hörnstenarna i verksamheten, och Danderyds sjukhus ligger i framkant beträffande klinisk forskning och utveckling inom dessa områden. Behandlingen av patienter med sjukdomar eller skador i bäckenbotten och vulva har länge varit en av sjukhusets spetskompetenser.

Inom den gynekologiska sektionen bedrivs även en stor dagkirurgisk verksamhet. Samverkan sker med kvinnokliniken vid Karolinska Universitetssjukhuset Solna rörande speciella patientgrupper inom gynekologi och obstetrik.

Är du barnmorska/ sjuksköterska som vill arbeta på en arbetsplats där medarbetarna hjälps åt och engagemanget är högt så ska du söka dig till oss!

Om arbetet:

Vi söker barnmorska/ sjuksköterska som vill arbeta med oss på kliniken. Vi behöver personal till vår gynakut. Vi kan erbjuda en tillsvidareanställning med dag och kvällstjänst.

Om dig:

Du ska vara legitimerad sjuksköterska eller barnmorska med kortare eller längre erfarenhet. Vi ser att du som söker har patienten i fokus och är engagerad i ditt arbete och har intresse för kvinnosjukvård.

Vi värdesätter egenskaper såsom personlig mognad, noggrannhet och ansvarsfullhet. Tycker du om att samarbeta och är flexibel så kommer du passa bra in i vårt team.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Hjärt och Fysiologi

Sjuksköterska med diabeteskompetens till integrerad mottagning - deltid

Njurmedicin

Vill du bli en spjutspets inom njurmedicinsk omvårdnad!

Kvinnosjukvård & Förlossning

Sjuksköterska, natt på gyn avd 14 på Kvinnokliniken på Danderyds sjukhus

Rehabiliteringsmedicin

Sjuksköterska till toppmodern vårdavdelning Hjärnskaderehabilitering

Medicinkliniken

Sjuksköterskor till Akutvårdsavdelning (AVA) på Danderyds Sjukhus

Hud Reumatologi Infektion

Sjuksköterska till Infektionskliniken på Danderyds Sjukhus

Medicinkliniken

Sjuksköterskor sökes till Danderyds Strokeenhet

Hjärt och Fysiologi

Sjuksköterskor sökes till avdelning 97 Hjärtklinikens studentavdelning.

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.