Bemanningsassistent till Hjärtkliniken, Danderyds Sjukhus

Vi söker Dig som vill utveckla dina kunskaper som bemanningsassistent hos oss på Hjärtkliniken.

Erbjudande och arbetsuppgifter

Som bemanningsassistent ingår du i hjärtklinikens bemanningsenhet där du ansvarar för den dagliga bemanningen av hjärtklinikens vårdavdelningar och mottagningar. Som bemanningsassistent bidrar du till att personalen får de bästa förutsättningarna för hälsosam schemaläggning och du har en viktig roll när det gäller kort- och långsiktig bemanning av våra enheter.


Detta innebär bland annat:

- Du omdisponerar befintlig personal eller ringer in ledig personal vid frånvaro.

- Du ansvarar för schemaplanering och fastställande av schema och arbetar proaktivt för att säkerställa våra bemanningsmål.

- Du samverkar med sjukhusets övriga bemanningsassistenter och bemanningscentrum.

- Du arbetar i nära samverkan med vårdavdelningarnas vårdenhetschefer och biträdande vårdenhetschefer.

- Du sköter den dagliga rapporteringen i vårt personaladministrativa system Heroma.

- Du är underställd vårdenhetschefen för Bemanningsenheten på kliniken.


Kvalifikationer

Vi söker dig med flerårig erfarenhet av personalbemanning och personalhandläggning.

Du har tidigare arbetat som till exempel personalplanerare eller bemanningsassistent. Du har god IT-vana och ett starkt medarbetarfokus.

Meriterande är om du arbetat med vårt personaladministrativa system, Heroma samt tidigare har verkat inom verksamheter med liknande förutsättningar avseende bemanning och personalplanering, dvs bemanning av verksamhet 24/7.


Personliga egenskaper

Du är social, kommunikativ och har lätt för att samarbeta. Vi ser att du är flexibel och gärna tar dig an utmaningar.Du har lätt för att prioritera samt har förmåga att anpassa dig till ändrade omständigheter.Du har goda kunskaper i det svenska språket, både skriftligt och muntligt.Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Anställningsform

Vikariat ca 1 år (pga föräldraledighet), 39:50 tim/vecka.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om verksamheten

Hjärtkliniken är en av Sveriges största sett till antal medarbetare och patienter. Vi har de senaste åren legat i topp i nationella kvalitetsindex för omhändertagande och uppföljning av hjärtpatienter. Kliniken disponerar sex vårdavdelningar, två dagvårdsavdelningar, fyra interventionslab samt en stor öppenvårdsverksamhet. Fysiologkliniken bedriver diagnostik i framkant, har bland annat en omfattande ekokardiografi- och arytmiverksamhet, hjärt-MR, nuklearmedicin samt är ackrediterade enligt Swedac. Verksamhetsområdet bedriver internationellt ledande forskning och har en tradition av innovation och förbättringsarbete.
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds sjukhus

100 år i trygga, säkra händer. Danderyds sjukhus 1922-2022.

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

5 jobb i tabell
Titel Ansök senast

Kirurg- och Urologkliniken

Vass medicinsk sekreterare sökes för timanställning

Internmedicin och Infektion

Medicinsk sekreterare till Verksamhetsområde Internmedicin och infektion

HR- och kommunikationsavdelning

HR-partner till Danderyds sjukhus

Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken

Medicinsk sekreterare avd 80/84 Danderyds sjukhus AB

Teknik och digitalisering

Objektspecialist Akutlarm och Mobiltelefoni