Bemanningskoordinator Anestesiverksamheten Danderyds sjukhus

Då vår nuvarande bemanningskoordinator kommer efter många år på anestesin att gå vidare till sjukhusövergripande uppdrag på Danderyds sjukhus, söker vi nu hens efterträdare.

Vårt anställningserbjudande

Anestesiverksamheten finns på flera enheter och de flesta av våra anestesisjuksköterskor och anestesiundersköterskor roterar mellan olika enheter.

Du bidrar till att personalen får de bästa förutsättningarna för hälsosam schemaläggning. Du har en viktig roll när det gäller kort- och långsiktig bemanning av våra enheter tillsammans med den andra bemanningskoordinatorn och vårdenhetschefer på anestesin.

Du kommer jobba med ett härligt och stabilt gäng som är professionella och vana att driva. Anestesin har bra mix av nya och erfarna kollegor med låg personalomsättning. Anestesiverksamheten beskrivs som en trivsam och tillåtande verksamhet med många kollegor.

Arbetsbeskrivning

- Du omdisponerar befintlig personal och löser den dagliga bemanningen.
- Du ansvarar för schemaplanering och fastställande av schema och arbetar proaktivt för attsäkerställa våra bemanningsmål.
- Du samverkar med verksamhetens övriga bemanningskoordinatorer och bemanningscentrum.
- Du arbetar i nära samverkan med den andra bemanningskoordinatorn på anestesin och bemanningskoordinatorer på IVA/Postop samt anestesins vårdchef och vårdenhetschefer.
- Du sköter den dagliga rapporteringen i vårt personaladministrativa system Heroma.
- Du har vårdchefen som närmaste chef.

Kvalifikationer

-Vi söker dig med flerårig erfarenhet av personalbemanning och personalhandläggning.
-Du har god IT-vana och ett starkt medarbetarfokus Vi söker dig som har erfarenhet av bemanningsfrågor samt kunskap av HR-systemet Heroma.
-Du har erfarenhet som sjuksköterska/undersköterska inom akutsjukvård, gärna inom Anestesi och Operation.
-Meriterande är om du har erfarenhet av rotation och omfördelning av medarbetare mellan flera enheter.

Personliga egenskaper

  • - Du tycker om att ge god service, är social, kommunikativ och har lätt för att samarbeta.
  • - Du har både en god datavana och problemlösningsförmåga.
  • - Du behöver vara lyhörd, strukturerad och kunna arbeta självständigt.
  • - Du bemöter dina kollegor professionellt och med värme även i stressiga situationer och ser individen.
  • - Du trivs med ordning och reda och har lätt att prioritera.
  • - Som person fokuserar du på lösningar i stället för problem.
  • - Du har goda kunskaper i det svenska språket, både skriftligt och muntligt.Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidare anställning, 100%. 39,50 timmars veckoarbetstid. Friskvård. Tillträde enligt överenskommelse.

VO Anestesi- och Intensivvård

Anestesi- och intensivvårdsverksamheten har ca 350 medarbetare varav 130 anestesisjuksköterskor och -undersköterskor.Utöver anestesi och intensivvård innefattar vårt VO även sterilteknik, smärtverksamhet, anestesimottagning samt Nationellt respirationscentrum för patienter med behov av specialanpassade trakealkanyler.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om verksamheten

Verksamhetsområdet Anestesi och Intensivvård präglas av hög kvalitet och en stabil medarbetargrupp i alla professioner. Förutom anestesin, som består av fyra operationsavdelningar inom kirurgi/urologi, ortopedi, gynekologi/obstetrik, dagkirurgi samt ÖNH och Tandanestesi och verksamhet externt, så har verksamhetsområdet postoperativa avdelningar, Intensivvårdsavdelning (IVA), Smärtmottagning, Nationellt respirationscentrum (NRC) och Sterilteknik. Vi är ett stort verksamhetsområde med sammanlagt cirka 400 medarbetare. Årligen utförs ca 20 000 operationer på ca 22 operationssalar. I vårt uppdrag ingår även utbildning, klinisk forskning och utveckling.
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds Sjukhus

100 år i trygga, säkra händer. Danderyds sjukhus 1922-2022.

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

Lediga jobb
Titel Ansök senast

Internmedicin och Infektion

Medicinsk sekreterare VO Internmedicin och infektion på Danderyds sjukhus

Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken

Medicinsk sekreterare till Rehabmedicin neuro

Medicinsk specialistvård

Medicinsk sekreterare till Medicinsk specialistvård, Danderyds sjukhus