Bemanningskoordinator till ett välfungerande team!

Är du glad och utåtriktad och tycker om att jobba med människor? Då skulle vi gärna vilja träffa dig!

Vårt anställningserbjudande

Tjänsten omfattas av 100%, fördelat på avd 63 och 64 kirurgiavdelning för övre mag- och tarmsjukdom.

Som bemanningskoordinator är du en central person i gänget och du arbetar dagligen med bemanning, såväl akut som planerad. Du har även ett nära samarbete med chefer samt klinikens övriga bemanningskoordinator på den nedre kolorektal- och urologsektionen, för att kunna hjälpas åt när det behövs.

Arbetsbeskrivning

  • Du ansvarar för det dagliga arbetet i vårt personaladministrativa system Heroma samt i bemanningsmodullen Vivium
  • Du kommer att arbeta nära både vårdenhetschefer, biträdande vårdenhetschefer samt schemaansvariga på båda avdelningarna.
  • Vara avdelningarna behjälplig då det uppkommer akut samt längre frånvaro.
  • Lösningsfokusering i ditt arbete är ett måste för att hitta lösningar och kunna slutföra dessa.
  • Den planerade delen innebär att du redan vid schemaläggning, har en plan för lösning av kommande vakanser.
  • Ansvarar för anställning och schemaläggning av våra köksungdomar för helger och lov.
  • Kontakt med vårt interna bemanningscenter.

Kvalifikationer

Att vara strukturerad i sitt sätt att arbeta ser vi som ett krav. Vi lägger stor vikt vid bemötande av våra medarbetare.

Har du dessutom kunskap i personalsystemet Heroma är det en fördel, men inte ett måste.

Personliga egenskaper

Som person är du som sagt glad och lösningsfokuserad och du tycker om att jobba i närkontakt med andra människor. Har god samarbetsförmåga och tycker om att ha många bollar i luften.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om verksamheten

Verksamhetsområdet Kirurgi och urologi bedriver både akut och elektiv kirurgi och urologi samt operationsverksamhet i öppen- och slutenvård dygnet runt. Vi behandlar och vårdar patienter från i huvudsak Stockholms län, men även utomläns och utlandspatienter med kirurgiska eller urologiska sjukdomar. Patienterna tas om hand på flera olika specialistmottagningar, två operationsavdelningar samt fyra vårdavdelningar med olika profilområden; kolorektalkirurgi, kirurgi i övre mag-tarmkanal, överviktskirurgi och levertumörer samt urologi. Här jobbar cirka 460 medarbetare.
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds sjukhus

100 år i trygga, säkra händer. Danderyds sjukhus 1922-2022.

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

Lediga jobb
Titel Ansök senast

Akutmottagningen

Verksamhetschef till VO Akutsjukvård på Danderyds sjukhus

Akutmottagningen

Medicinsk sekreterare till Danderyds akutmottagning

Hjärt-och fysiologi

Processansvarig Sjuksköterska till Hemostasprocessen på Hjärtkliniken

Medicinsk specialistvård

Nattsjuksköterska till högspecialiserad vård i Njurmedicin

Medicinsk specialistvård

Mottagningssjuksköterska till Gastromottagningen, Danderyds sjukhus

Hjärt-och fysiologi

Processansvarig Sjuksköterska till Kärlprocessen på Hjärtkliniken