Besöksrestriktioner

För att minska risken för smittspridning av covid-19 råder generella besöksrestriktioner, med vissa undantag.
Mer Info

Bemanningskoordinator till Ortopedkliniken, Danderyds Sjukhus

Vi söker en bemanningskoordinator till Ortopedkliniken på Danderyds sjukhus. Är du glad och utåtriktad och tycker om att jobba med människor? Då skulle vi gärna vilja träffa dig!


Erbjudande och arbetsuppgifter

Som bemanningskoordinator på ortopedavdelningarna är du en central person i gänget och du arbetar med bemanning, såväl akut som planerad. Du kommer att ha ett nära samarbete med chefer samt närmaste kollega, för att kunna hjälpas åt när det behövs.

Dina arbetsuppgifter:

 • Bemanning av sjuksköterskor, undersköterskor och kökskor vid korttidsfrånvaro, sjukdom, semester eller utbildning.
 • Handlägger och administrerar i personalsystemet Heroma samt i bemanningsmodulen IAM
 • Bygger relationer med Enhetschefer och arbetsledare
 • Schemaläggning för ordinarie personal samt timvikarier.
 • Vägleder och stöttar nya timvikarier.
 • Kontakt med vårt interna bemanningscenter.

 

Kvalifikationer 

 • Du har minst gymnasial utbildning. Vidareutbildning inom personal och organisation är meriterande.
 • Du har goda kunskaper i svenska i båda tal och skrift.
 • Du har goda kunskaper i Microsoft Office.
 • Du har erfarenhet av support, bemanning och schemaplanering, Meriterande är kunskap i personalsystemet Heroma.
 • Du har tidigare erfarenhet av att använda dator och telefon som arbetsverktyg. 
 • Kunskap inom arbetsrätt, lagar och avtal ses som meriterande

 

Personliga egenskaper  

Vi söker nu dig som vill arbeta med bemanning. Vi vill att du brinner för service, samt är en duktig administratör. För att trivas i rollen som bemanningsassistent ser vi att du är självgående och har kontroll även i pressade situationer. Det är tidiga morgnar. Arbetet kräver lösningsfokus och disciplin, vilket förutsätter att du är flexibel och uthållig. Du är framåtseende och har ett högt mått av konsekvenstänk. Du trivs i en verksamhet där ingen dag är den andra lik och presterar under högt tryck, där vi erbjuder en spännande arbetsplats med stor delaktighet.

 

Övrigt

Vikariat i 18 månader from augusti 2021-08-01 t.o.m. 2023-01-31

 

Förmåner

För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Danderyds sjukhus det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag.

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

 

Om oss

På verksamhetsområdet Ortopedi har vi stor erfarenhet av basal till komplex fraktur och ledproteskirurgi, samt ligger i framkant gällande behandling av andra skador och sjukdomar i både skelett och mjukdelar. På Ortopedkliniken finns det fyra ortopediska slutenvårdsavdelningar samt operationsavdelning, mottagning, paramedicin och dietister. På vårdavdelningarna vårdar vi såväl akuta som elektiva patienter med olika skador i skelettet eller mjukdelar runt skelettet. Vi är en dygnet-runt-verksamhet där ca 275 personer arbetar.

Publicerad den

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.