Biomedicinska analytiker till Fysiologkliniken, Danderyds sjukhus

Fysiologkliniken söker Biomedicinsk analytiker med erfarenhet. Har du arbetat i några år och vill vara en del av en arbetsplats som är dynamisk och satsar på utveckling och kvalité.

Fysiologkliniken ingår i verksamhetsområdet Hjärt och Fysiologi. Vi bedriver diagnostik i framkant inom ekokardiografi, arytmi, kärldiagnostik, lungfunktion, urodynamik, neurofysiologi, Hjärt-MR och nuklearmedicin och vi är ackrediterad enligt Swedac.

Arbetsuppgifter:

Vi söker två stycken BMA som har goda teoretiska kunskaper och erfarenhet av klinisk fysiologiska undersökningar.

Du kommer att ingå i ett välfungerande team med god sammanhållning med ett brett utbud av undersökningar med rotation av arbetsuppgifter.

Vi kan erbjuda mycket goda möjligheter till kompetensutveckling och vi har tydliga karriärvägar inom organisationen. Vi har inom några metodområden funktionsutbildade BMA som har ett utökat ansvar för tolkning och svar.

Vi har också en roterande verksamhet på nuklearmedicin, hjärtdagvården och på hjärtkärlcentrum nord i Mörby centrum.

Vi erbjuder dig ett utvecklande och stimulerande arbete i en miljö präglad av kvalitet, omtanke och ansvar.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning heltid, 40 tim/v, tillträde 1 november eller efter överenskommelse.

Kvalifikationer:

Legitimerad Biomedicinsk analytiker med inriktning klinisk fysiologi. Erfarenhet av klinisk fysiologi är ett krav, meriterande är erfarenhet av ekokardiografi, kärldiagnostik eller neurofysiologi.

Personliga egenskaper:

Vi söker dig som är ansvarstagande och flexibel. Du har god samarbetsförmåga och gillar att arbeta i ett högt tempo. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information:

Som anställd på Danderyds sjukhus erbjuds du en individuell introduktion och kompetensutveckling, samt goda möjligheter till friskvård. Sjukhuset är lätt att nå med T-bana, bussar och Roslagsbanan.

Ansökningarna hanteras löpande.

 

Publicerad den

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.