Bitr. Vårdenhetschef till Intervention, Hjärtkliniken, DSAB

Hjärtkliniken på Danderyds Sjukhus är en av Sveriges största sett till antal medarbetare och patienter och har de senaste åren legat i topp i nationella kvalitetsindex för omhändertagande och uppföljning av hjärtpatienter. Vi har också internationellt ledande forskning och en tradition av innovation och förbättringsarbete.

Vi söker nu en ny biträdande vårdenhetschef till Intervention.

Vi kan erbjuda dig stora utvecklingsmöjligheter i en högteknologisk och forskningsintensiv miljö där du blir en viktig pusselbit i vårt tvärprofessionella specialistteam.

Vi befinner oss just nu i en spännande utvecklingsfas där vi under september flyttar in i toppmoderna nybyggda lokaler, med 2 dedikerade salar till kranskärlsintervention och 2 dedikerade salar för arytmibehandling, med deviceoperation och invasiv elektrofysiologi.

Vi söker dig som vill arbeta med hög kvalitet och patientfokus så ta chansen att vara med och leda verksamheten in i ny spännande fas och utveckla framtidens hjärtsjukvård tillsammans med oss på Intervention!

Arbetsuppgifter:

Som en biträdande vårdenehetschef har du en arbetsledande position på enheten, där du tjänstgör 50% kliniskt och 50 % administrativt. Du är delaktig och ansvarar för att kontinuerligt utveckla och förbättra verksamheten både vad det gäller såväl kortsiktiga som långsiktiga mål. Där fokus är att få den dagliga driften att fungera så bra som möjligt. Du ansvarar för schemaplanering, patientsäkerheten och kompetensutveckling. Jobbar med struktur och förbättringar i samarbete med Vårdenhetschefen och den Medicinskt ansvarige läkaren.

På Intervention behandlar vi patienter med akut ischemisk hjärtsjukdom och andra allvarliga kardiologiska tillstånd. Enheten utför både planerade och akuta undersökningar, under 2018 utförde vi över 2000 procedurer. Förutom kranskärlsröntgen och PCI utför vi även renal denervering och hjärtkatetrisering. Vi har även verksamhet på jourtid (kväll, natt och helg) men då enbart akut verksamhet. Vi har beredskapstid i hemmet under jouren med en inställelsetid på 30 min. Du kommer att ha en viss jourtjänstgöring.

Personliga egenskaper:

Vi söker dig som har några års erfarenhet av koronarangio/ PCI verksamhet. Du tycker att arbetsledning är roligt, har en god samarbets- och kommunikativ förmåga. Du har lätt för att arbeta självständigt och ett intresse för att driva utveckling och förändring för att förbättra verksamheten och vården för patienterna. Viktigt att du har ett positiv inställning och att du är flexibel. Viktigt att du har ett engagemang, ser möjligheter och vill utvecklas i din roll som arbetsledare. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Kvalifikationer:

Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års erfarenhet av Koronar/PCI verksamhet.

Anställningsform:

Dagtid med beredskapstjänstgöring i hemmet. Veckoarbetstid 36.20 tim/vecka. Förordnande som biträdande vårdenhetschef.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsperioden passerat.

 

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Medicinkliniken

Nattsjuksköterska till Diabetes och Endokrin på Danderyds sjukhus

Hjärt och Fysiologi

Sjuksköterskor sökes till avdelning 97 Hjärtklinikens studentavdelning.

Hjärt och Fysiologi

Vi söker sjuksköterska till avdelning 95

Hjärt och Fysiologi

Sjuksköterska till hjärtavdelning

Hjärt och Fysiologi

Är du den vi söker? Vi söker efter är dig med erfarenhet av arytmi- och akut hjärtsjukvård.

Medicinkliniken

Mottagningsjuksköterska med inriktining MS

Medicinkliniken

Sjuksköterskor till Akutvårdsavdelning (AVA) på Danderyds Sjukhus

Rehabiliteringsmedicin

Sjuksköterska/teamsamordnare sökes till Smärtcentrum - Högspecialiserad smärtrehabilitering på Huddinge sjukhus

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.