Besöksrestriktioner

För att minska risken för smittspridning av covid-19 råder generella besöksrestriktioner, med vissa undantag.
Mer Info

Biträdande vårdenhetschef/sjuksköterska avd 32, Danderyds sjukhus AB

Vårt anställningserbjudande

Danderyds geriatriken erbjuder geriatrisk vård för invånare i hela Stockholms län och har 3 avdelningar, en med ortopedisk inriktning, en med akutgeriatrisk inriktning och avd 32 har stroke och peritonealdialys inriktning.

I vår verksamhet bör man ha förmågan att se hela människan och kunna ta tillvara hela teamets resurser. Samverkan med primärvård och kommun är en viktig del i vårt dagliga arbete och vi har vårdsamordnare på samtliga avdelningar.

Nu söker vi dig som vill arbeta kliniskt på vår avdelning men även har ett intresse för ledarskap och vill ta ett större ansvar för personaladministration, introduktion av nyanställda och studenter i nära samarbete med vårdenhetschefen.


Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska hos oss får du använda alla dina kunskaper och färdigheter inom professionen. Vi arbetar i team vilket innebär att vi får lära av varandra och det stödjer ett gott samarbete mellan professionerna där patientens bästa är vårt gemensamma mål. Teamet består av sjuksköterska, läkare, undersköterska, fysioterapeut och arbetsterapeut m.fl.

Arbetet innebär 80% kliniskt arbete och 20% som biträdande vårdenhetschef.

Du har en god vilja att utveckla och förbättra vården.

Du arbetar för att upprätthålla en god stämning och ett öppet klimat såväl inom den egna enheten som mot övriga enheter på kliniken och sjukhuset.

Kvalifikationer

Leg. Sjuksköterska med några års erfarenhet från yrket, gärna inom geriatrik.

Ledarskapserfarenhet är meriterande men inte ett krav.

Anställningsform

Tillsvidare anställning som sjuksköterska med tidsbegränsat förordnande på 2 år som biträdande vårdenhetschefOm verksamheten
Danderydsgeriatriken är specialiserad på akuta och kroniska sjukdomar som bland annat uppstår till följd av åldrande. Kliniken har cirka 200 medarbetare fördelade på en öppenvårdsmottagning för minnesutredningar och tre slutenvårdsavdelningar med olika inriktning; Akutgeriatrisk, Ortopedisk rehabilitering och Strokerehabilitering samt svårare sjuka geriatriska patienter. På alla vårdavdelningar får du erfarenhet inom många olika specialiteter, exempelvis endokrinologi, hjärtsjukvård, kirurgi och ortopedi.

Om Danderyds sjukhus
Danderyds sjukhus är ett av landets största akutsjukhus. Hos oss arbetar cirka 4500 personer. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Det viktigaste för oss är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag – tillsammans. Läs mer om oss här

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här


Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Hjärt-och fysiologi

Sjuksköterska till Hjärtsviktscentrum, Danderyds sjukhus

Danderydsgeriatriken

Nattsjuksköterska till Geriatriska kliniken Danderyds sjukhus

Kirurg- och Urologkliniken

Operationssjuksköterska till Dagkirurgisk operation på Danderyds sjukhus

Internmedicin och Infektion

Sjuksköterska till Internmedicin avd 76, Danderyds sjukhus

Kvinnosjukvård och förlossning

Sjuksköterska till Gynakuten, Danderyds sjukhus

Internmedicin och Infektion

Sjuksköterska med intresse för infektionssjukvård till avd 5/6

Akutmottagningen

Sjuksköterska till Akutmottagningen på Danderyds Sjukhus

Internmedicin och Infektion

Nattsjuksköterska sökes till lungmedicins trevliga vårdavdelning

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.