Chef Biomedicinsk analytiker till Fysiologkliniken Danderyds sjukhus

Är du intresserad av en ledande roll på en klinik genomsyrad av kvalitet, flexibilitet och omtanke? Kanske är du vår nya chef-BMA på Fysiologkliniken!

Vårt anställningserbjudande

Fysiologkliniken på Danderyds sjukhus består av ca 60 anställda. Kliniken ingår i verksamhetsområdet Hjärt- och fysiologi och har ett väl etablerat samarbete med gemensamma intressen som ger goda förutsättningar för effektiva flöden och ökad patientsäkerhet för våra patienter.

Vi bedriver diagnostik inom ekokardiografi, kärldiagnostik, långtids-EKG, neurofysiologi, lungfunktion, arbetsprov, ergospirometri, urodynamik, Hjärt-MR och nuklearmedicin. Vi är en av Swedac ackrediterad verksamhet. Totalt utförs ca 30000 undersökningar/år och är en av Sveriges större Fysiologkliniker.

Som chef hos oss erbjuds du en roll med utvecklande och spännande arbete i en bred verksamhet. Fysiologkliniken är en klinik med höga ambitioner, genomsyrat av kvalitet, flexibilitet och omtanke. Medarbetarna på kliniken är en välfungerande grupp med unik kompetens. Den på kliniken etablerade kompetensstegen för biomedicinska analytiker ger medarbetarna en unik möjlighet att utvecklas.

Allt om dina förmåner

Arbetsbeskrivning

Som första linjens chef kommer personalansvaret vara i fokus. Du ansvarar för ca 35 BMA och 6 undersköterskor på kliniken.

I arbetsuppgifterna ingår bemanning, planering, schemaläggning, rekrytering, motiverande samtal, lönesamtal, måluppföljning, kvalitetsuppföljning, hantera korttidsfrånvaro. Du sitter även med i ledningsgrupper. Viss klinisk tjänstgöring kan diskuteras.

Kvalifikationer

BMA inom Klinisk fysiologi. Flera års (minst 5 år) erfarenhet som BMA inom Klinisk fysiologi.

Det är meriterande om du har gått chefs- eller ledarutbildning samt har tidigare chefserfarenhet. Starkt meriterande är om du har arbetat med Klinisk fysiologi inom slutenvård.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper som chef och ledare. Vi söker dig som har en förmåga att leda andra. Vi ser även att du har en god samarbetsförmåga och är tydlig i din kommunikation med andra. Du är analytisk och tycker om att hantera komplexa frågor samt lösa problem.

Övrigt

Danderyds sjukhus tillämpar tidsbegränsat chefsförordnande på fyra år som sedan kan förlängas. Förordnandet kombineras med en tillsvidareanställning i den egna professionen.

Arbetstid 40 h/vecka.

På Danderyds sjukhus har vi en gedigen chefsrekryteringsprocess, med olika steg och tester. Den första intervjun sker med rekryterande chef och HR-partner. Om du går vidare i processen får du genomföra en personlighetstest och ett logiskt analytiskt test. Återkoppling från testerna genomförs i samband med att du träffar vår chefsrekryteringsgrupp på en djupintervju. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser med syfte att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds Sjukhus

Danderyds Sjukhus AB ett av Sveriges största akutsjukhus med natur, vatten och t-bana runt knuten. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år. Här möts akutsjukvårdens puls med högkvalitativ vård och det nära omhändertagandet. Vi hjälper varandra och ger dig möjligheten att växa och utvecklas från student till erfaren medarbetare. Du som värnar patienten och du som vill driva patientnära forskning kommer trivas här. Danderyds sjukhus har en egen institution vid Karolinska Institutet vilket innebär ett omfattande uppdrag inom klinisk forskning och grundutbildning. Detta uppdrag är starkt integrerat med den kliniska verksamheten och sjukhusets utveckling.
Vi vill vara en arbetsplats att längta till.

Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

Lediga jobb
Titel Ansök senast

Kirurgi- och Urologkliniken

Vårdchef till VO Kirurgi och urologi, Danderyds sjukhus

Medicinsk specialistvård

Enhetschef för medicinska sekreterare, VO Medicinska specialiteter

Medicinsk specialistvård

Klinikchef till Medicinsk specialistvård på Danderyds sjukhus

Kvinnosjukvård och förlossning

Vårdenhetschef till avd.16 på Danderyds sjukhus

Sjukhusledningen

Verksamhetschef till VO medicinska specialiteter vid Danderyds Sjukhus AB

Kirurgi- och Urologkliniken

Vårdenhetschef till avdelning 62, Kirurgi, Danderyds sjukhus

Anestesi- och Intensivvård

Vårdenhetschef till Anestesin och Postop på Kvinnoklinikens operation