Dag och nattbarnmorska till antenatal, induktion och medicinsk BB avdelning

Verksamhetsområde Kvinnosjukvård och förlossning på Danderyds sjukhus AB bedriver akut och specialiserad dygnet-runt-vård inom kvinnosjukvård och förlossning. Vi är inne i en spännande omorganisation av kvinnosjukvården och utvecklar vår verksamhet till småskalighet och bättre kontinuitet för våra kvinnor och en hållbar arbetsplats för medarbetare. Vi värnar om den totala upplevelsen och har föräldraparet i fokus genom hela vårdkedjan.

Vårt anställningserbjudande

Vi söker nu barnmorskor till avd 16 som har 14 vårdplatser fördelat på antenatala patienter, induktioner och medicinsk BB. Under 2023 kommer vi att jobba vidare med förnyade arbetssätt och planerar att dela upp antenatal/induktion och medicinsk BB i mindre enheter. Det finns goda möjligheter till rotation inom kliniken.

Vi verkar för ett öppet klimat där alla är lika viktiga i vårdkedjan och lär av varandra. Oavsett vilken enhet du väljer kommer du mötas av ett kompetent och glatt gäng med positiv anda!

Arbetsbeskrivning

Du ingår i arbetstidsmodellen ATK (arbetstidskompensation) vilket innebär arbete dag, kväll och helg. Heltidsmått 38,15 timmar/vecka. Enligt överenskommelse med oss kan du välja att ha en tjänst mellan 75–100% utifrån dina behov. Vi har även 34:20 timmar/vecka för de som kan tänka sig att jobba varannan helg men får då en förkortad arbetstid som kompensation.

Om du vill jobba natt har vi fasta nattscheman på 3 veckor 32:20 timmar/vecka där du får en 9 nätters ledighet efter två arbetsveckor.

Vi erbjuder både längre vikariat och tillsvidareanställning

Kvalifikationer

Legitimerad barnmorska, gärna med erfarenhet av antenatalvård eller förlossning.

Personliga egenskaper

Du ska ha förmåga att organisera och prioritera arbetet effektivt samt att ha ett serviceinriktat och glatt bemötande. Teamarbetet kräver god samarbetsförmåga och flexibilitet att ställa om till nya förutsättningar under arbetspasset. Du både ger och ber om hjälp. Då vi möter patienter med olika bakgrund och individuella behov krävs lyhördhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet!

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om verksamheten

Kvinnosjukvård och förlossning är sjukhusets största verksamhetsområde med cirka 600 medarbetare. Vi bedriver akut och specialiserad vård inom både öppen- och slutenvård. Verksamhetsområdet är indelat i
sektionerna obstetrik och gynekologi.

Den obstetriska sektionen omfattar förlossning, specialistmödravård med ultraljudsmottagning, antenatalenhet, elektiva sectio och eftervård. Vi är en av Sveriges största förlossningsenheter.

Den gynekologiska sektionen består av en öppenvårdsmottagning, akutmottagning, operationsavdelning och en vårdavdelning. Vi utför benign gynekologi med inriktning mot minimalinvasiv kirurgi. Vi har ett NHV-uppdrag inom avancerad bäckenbottenkirurgi. På vår operationsavdelning utförs såväl planerade som akuta ingrepp, inklusive robotkirurgi.

Vi har ett betydande FoU-uppdrag med utbildning av läkarstudenter, barnmorskestudenter och randande läkare från allmänmedicin och akutmedicin. Vi har en stor klinisk forskningsverksamhet med minst två nyregistrerade doktorander varje år.
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds Sjukhus

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

Lediga jobb
Titel Ansök senast

Anestesi- och Intensivvård

Kvalitetsutvecklare till Anestesi och intensivvård, IVA och Postop, på Danderyds sjukhus

Kvinnosjukvård och förlossning

Operationssjuksköterska Kvinnoklinikens operation Danderyds sjukhus

Anestesi- och Intensivvård

Kvinnoklinikens operationsavdelning söker en anestesisjuksköterska

Kvinnosjukvård och förlossning

Barnmorskor och barnmorskestudenter till BB Danderyds eftervård i sommar!