Besöksrestriktioner

För att minska risken för smittspridning av covid-19 råder generella besöksrestriktioner, med vissa undantag.
Mer Info

Danderydsgeriatriken söker nattsjuksköterska

Danderydsgeriatriken har fått ett länsövergripande uppdrag att vårda ett antal svårare sjuka patienter och behöver därför stärka upp bemanningen nattetid så du har nu möjligheten att bli en del av ett stabilt och välfungerande nattgäng.
Danderydsgeriatriken, erbjuder geriatrisk vård för invånare i hela Stockholms län. Geriatriken utvecklas snabbt och vi kan därför erbjuda goda karriär- och utvecklingsmöjligheter.

Kliniken har ca 200 medarbetare och 60 vårdplatser fördelat på 3 vårdavdelningar: En avdelning har akutgeriatrisk inriktning, en är inriktad mot ortopedisk rehabilitering och en mot strokerehabilitering samt det nya uppdraget med svårare sjuka geriatriska patienter. Vi har även öppenvårdsmottagning för minnesutredningar och osteoporos.

I vår verksamhet måste man ha förmåga att se hela människan och kunna ta tillvara
hela teamets resurser. Samverkan med primärvård och kommun är en viktig del i vårt
dagliga arbete och vi har vårdsamordnare på samtliga avdelningar.
Vid kliniken bedrivs varje termin omfattande undervisning och handledning av
studerande från universitet/högskolor och gymnasieskolor. En av vårdavdelningarna är
en studenttät avdelning och övriga avdelningar har studentsalar.


Vid sjukhuset finns det goda friskvårdsmöjligheter inklusive friskvårdsersättning.

Anställningsform

Tillsvidare heltid eller deltid. Även timanställning är möjligt.

Arbetsuppgifter


Som sjuksköterska på Danderydsgeriatriken får du använda alla dina kunskaper och
färdigheter inom professionen. På natten arbetar du i team med undersköterska och det finns alltid jourläkare på kliniken. Vi får möjlighet lära av varandra och det stödjer ett gott samarbete mellan professioner där patientens bästa är vårt gemensamma mål.

Inom verksamheten ser vi det som en tillgång att ha både nyutexaminerade och mer erfarna kollegor. I samband med anställning läggs en individuell introduktionsplan med fortlöpande kompetensutveckling under det första året. Vid fortsatt anställning finns goda möjligheter till stöd för akademisk utbildning inom omvårdnad samt möjlighet att få gå en handledarutbildning, för att kunna utvecklas i rollen som studenthandledare. För dig som så önskar finns det en möjlighet att arbeta inom klinikens olika specialiteter såsom akutgeriatrik, neurologi och ortopedi.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är ansvarstagande och har lätt för att ta initiativ, är en god kollega samt har ett genuint intresse för omvårdnad. Det är meriterande om du har jobbat några år inom geriatrik, alternativt akutsjukvård, men det ställs inte som krav. Vi lägger mycket stor vikt vid personliga egenskaper.

 

Publicerad den

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.