Höjt beredskapsläge och besöksförbud

Sjukhuset är i höjt beredskapsläge på grund av covid-19. Du som är i behov av akut vård ska söka som vanligt, via 1177 eller 112.
För att minska risken för smittspridning av covid-19 råder ett generellt besöksförbud, med vissa undantag.
Viss planerad vård utförs fortfarande och du som har fått en kallelse är välkommen.
Mer Info

Dialysmottagningen på Danderyds sjukhus söker undersköterska

På hemodialysmottagningen, Danderyds sjukhus, behandlas ca 85 kroniskt njursjuka patienter samt patienter med akut njursvikt.
Vi är cirka 50 personer som arbetar på mottagningen. Arbetsklimat är mycket bra och vi har goda resultat i medarbetarenkäter och patientnöjdhetsenkäter.
Vi erbjuder en stimulerande och omväxlande arbetsmiljö och det finns stora möjligheter till yrkesmässig och personlig utveckling.

Enheten har kompetensstege för sjuksköterskor och undersköterskor och satsar på kompetensutveckling i form av interna föreläsningar, klinikövergripande utvecklingsdagar samt regionala kurser i Njurmedicin.

Arbetsuppgifter:

Arbetet är en blandning av omvårdnad och avancerade tekniska arbetsuppgifter.

Introduktion/ inskolning sker med van handledare.

Kvalifikationer:


Flerårig vana inom som undersköterska inom akutsjukvård. Erfarenhet från Hemodialysmottagning är meriterande.

Personliga egenskaper:


Som person är du positiv och driftig. Du har en god förmåga att samarbeta med andra samtidigt som du har lätt för att arbeta självständigt och ta initiativ.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Arbetstidsmått: 37 h/vecka 

Njurmedicinska kliniken, verksamhetsområde Medicinsk specialistvård, på Danderyds Sjukhus AB ansvarar för all njurmedicinsk specialistvård i norra Stockholm. Kliniken består idag av en slutenvårdsavdelning, Njurcentrum Nord (som inkludera njurmedicinsk mottagning, en självdialysmottagning och transplantationsmottagning) samt tre behandlingsenheter för hemodialys vid Danderyds sjukhus, Löwenströmska Sjukhuset och Norrtälje Campus Roslagen. Inom kliniken arbetar drygt 160 medarbetare och det finns ett nära samarbete mellan enheterna. Kliniken har också ett samarbete med Diaverum som är ett privat företag inom njursjukvård. De utför hemodialysbehandlingar på uppdrag av Danderyds Sjukhus AB.

Intervjuer kommer genomföras löpande under annonseringstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, ansök därför gärna redan idag.  

Välkommen med din ansökan!  

Publicerad den

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.