Dietist 100 % Vuxenhab, Rehab.Med.Universitetskliniken, DS Huddinge

Vår dietist har gått i pension! Vi söker ny dietist till teamet för Vuxenhabilitering Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken, DS, Placering vid Huddinge Karolinska.

Vuxenhabiliteringen erbjuder högspecialiserad vård och behandling till vuxna patienter med tidigt förvärvade rörelsenedsättningar, både med och utan kognitiva nedsättningar. Det högspecialiserade arbetet fokuserar på patienter i behov av ett helt team för bedömning och insatser, och på teambedömning för patienter med Neuromuskulära sjukdomar inom Nationellt Högspecialiserad Vård (NHV). Teamet arbetar länsövergripande i nära samverkan med andra professionella aktörer. Teamet består av arbetsterapeut, dietist, fysioterapeut, kurator, logoped, läkare, medicinsk sekreterare och psykolog.

Vi arbetar systematiskt med att samla och analysera data kring olika sjukdomstillstånd såsom cerebral pares och muskelsjukdomar. Vi bedriver också undervisning, utvecklingsarbete och forskning. Vi finns i fina lokaler i Novumhuset, beläget invid Karolinska Huddinge.

Du kommer främst tillhöra teamet för Vuxenhabiliteringen och också ha en konsultativ roll inom kliniken då behov finns av dietistinsatser inom t ex NHV Postpolio och hjärnskadeverksamheten.


Vårt anställningserbjudande

Som anställd på Danderyds sjukhus får du ersättning för sjukvård, ett friskvårdsbidrag på 5000 kr per år och tillgång till det välutrustade personalgymmet Lyftet för endast 540 kr per år. Du erbjuds personalparkering till förmånligt pris samt personalbostad vid behov. Vi har förmånliga ersättningar för dig som är föräldraledig. Utöver det finns pension, semester, företagshälsovård, försäkringar och löneväxling.

Allt om dina förmåner

Arbetsbeskrivning


Inom teamet för Vuxenhabilitering har en tydlig verksamhetsförändring skett till huvudsakligen två spår – ett för teambedömning och behandling och ett för teambedömning inom ramen för Nationellt Högspecialiserad Vård (NHV) för patienter med Neuromuskulära Sjukdomar. Du är en del av teamet i patientfrågor och teaminsatser, något vi ständigt arbetar för att utveckla. Det innebär engagemang, kreativitet och utveckling för att utveckla dietistfunktionen i samspel med övriga teamet!

Kvalifikationer

Legitimerad dietist gärna med viss erfarenhet inom habiliteringen och/eller med patientgruppen. Arbetet är självständigt och vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom engagemang, intresse för patientgruppen och god samarbetsförmåga då teamarbete är i fokus för oss.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig som medarbetare ett arbete på en dynamisk klinik med mycket kompetenta kollegor och ett gott samarbetsklimat. Det är en trevlig arbetsplats med goda möjligheter till att bedriva forsknings- och utvecklingsprojekt.

Våra patienter skattar vården och de insatser de får hos oss mycket högt.


Personliga egenskaper

Engagemang, nyfikenhet och att vara teamspelare!

Övrigt

Vi finns i Novumhuset vid Karolinska Huddinge Sjukhus!

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om verksamheten

Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm på Danderyds sjukhus har ett regionövergripande uppdrag. Vi bedriver högspecialiserad rehabilitering av patienter inom områdena hjärnskada, kronisk smärta, postpolio, neuromuskulära sjukdomar, vuxenhabilitering samt försäkringsmedicin. Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm är ackrediterad enligt CARF (Commission on Accreditation of Rehabilitation Facilities).
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds Sjukhus

Danderyds Sjukhus AB ett av Sveriges största akutsjukhus med natur, vatten och t-bana runt knuten. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år. Här möts akutsjukvårdens puls med högkvalitativ vård och det nära omhändertagandet. Vi hjälper varandra och ger dig möjligheten att växa och utvecklas från student till erfaren medarbetare. Du som värnar patienten och du som vill driva patientnära forskning kommer trivas här. Danderyds sjukhus har en egen institution vid Karolinska Institutet vilket innebär ett omfattande uppdrag inom klinisk forskning och grundutbildning. Detta uppdrag är starkt integrerat med den kliniska verksamheten och sjukhusets utveckling.
Vi vill vara en arbetsplats att längta till.

Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

Lediga jobb
Titel Ansök senast

Ortopedkliniken

Leg fysioterapeut/sjukgymnast till område kirurgi, Danderyds sjukhus

Ortopedkliniken

Leg fysioterapeut/sjukgymnast till område hjärta, Danderyds sjukhus

Neurologkliniken

Logoped med intresse för barns tal och språk!