Du undersköterska kom och jobba med oss!

Nu har du chansen att jobba med oss i en spännande verksamhet i nya fräscha lokaler. Välkommen med din ansökan!

Några av våra kollegor som har börjat de senaste året har nämnt att de uppskattar friheten med schemaläggningen, det trevliga mottagandet och den erfarenhet som finns bland kollegor.

Du erbjuds en rotationstjänst mellan intensiven och post-op, vi tillämpar individuella scheman och ger dig introduktion på en nivå som du själv sätter. Här finns även möjlighet att få en fadder.

Som medarbetare hos oss är du en viktig del av intensivvårdens utveckling och du har möjlighet att delta i en tvärprofessionell utvecklingsgrupp med olika teman, bl.a. ventilation, sedering och hygien. Du får också medverka på 1-2 studiedagar per år då vi uppmärksammar och diskuterar de nyaste rönen inom intensivvård.

Som undersköterska på IVA ingår du i ett starkt tvärprofessionellt team, vilket vi värnar om och har förstärkt senaste åren genom bland annat regelbunden intern fortbildning och omvårdnadshandledning. Vi tillämpar ett tydligt, närvarande och omtänksamt ledarskap med tydliga krav och mål.

Intensivvårdsavdelningens inriktning är allmän intensivvård för vuxna. 
På den postoperativa avdelningen vårdas patienter från kirurgi, urologi, ortopedi och kvinnosjukvård. 

Anställningsform

Treskift, veckoarbetstid 34:20 timmar/vecka vid heltid.

Kvalifikationer

Undersköterska med erfarenhet från akutsjukvård. Har du arbetat inom intensivvård tidigare är det meriterande. Vi söker dig som är flexibel och initiativtagande person med god förmåga att arbeta självständigt och i samverkan med kollegor. Du trivs med att ta ansvar och kan snabbt växla från ett lugnare till ett högt tempo.

 

Välkommen med din ansökan!

Intervjuer sker löpande.

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Radiologi

Tidbokare/undersköterska till Röntgenavdelningen

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.