Besöksförbud

För att minska risken för smittspridning av covid-19 råder ett generellt besöksförbud, med vissa undantag.
Viss planerad vård utförs fortfarande och du som har fått en kallelse är välkommen.
Mer Info

En administratör till Högspecialiserad smärtrehabilitering Danderyds sjukhus

Högspecialiserad smärtrehabilitering är en länsövergripande öppenvårdsverksamhet för personer med långvariga smärttillstånd med verksamhet på Danderyds sjukhus och Huddinge sjukhus. Tillsammans med Smärtmottagningen på Danderyds sjukhus utgör vi ett smärtcentrum. Vår högspecialiserade verksamhet vilar på ”flera ben” – klinisk smärtrehabilitering, utbildning, utvärdering/forskning och innovation. I det kliniska arbetet är teamarbetet kärnan i vår verksamhet där teamens mål med rehabiliteringen är att skapa förutsättningar för patienter med långvarig smärta att uppnå varaktig förändring som möjliggör ökad funktion, aktivitet och delaktighet i samhället.


Vi söker nu en administratör/ ”allt i allo” till vår verksamhet.

Arbetsuppgifter:
Du är vår ”allt i allo” med en bred variation av arbetsuppgifter. Till hösten flyttar vi till nya lokaler med en nyinrättad reception. Du kommer att ha huvudansvar att bemanna receptionen och att guida våra patienter rätt, avlasta med hygienstädning och utföra olika administrativa uppgifter där du samverkar och avlastar gruppen medicinska sekreterare, teamsamordnare och enhetschefer.

Kvalifikationer:

Vi tror att du idag arbetar som administratör och har minst 5 års yrkeserfarenhet.

Din datorvana i Officepaketet är mycket god och du hanterar systemen Take Care och Raindance. Det är också en merit om du har vana av att hantera personalrapporteringssystemet Heroma.

Du är prestigelös och har god förmåga att aktivt bidra till en bra dialog och att engagera andra. Din förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift är god.

Personliga egenskaper:
Som person är du flexibel, initiativtagande, strukturerad, självständig och engagerad. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningsform:
Tillsvidare 100%. Tjänstgöring måndag-fredag, dagtid.

Sista ansökningsdag: 30/6

Intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Kirurgi & Urologi

Bemanningskoordinator 50 % på urologisk vårdavdelning

HR

HR-partner till Danderyds Sjukhus

Medicinkliniken

Läkaradministratör/Heromarapportör till Internmedicin och Infektion

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.