Besöksrestriktioner

För att minska risken för smittspridning av covid-19 råder generella besöksrestriktioner, med vissa undantag.
Mer Info

En kurator och biträdande enhetschef till Högspecialiserad smärtrehabilitering, Danderyds sjukhus

Vi söker nu en ny kollega till Högspecialiserad smärtrehabilitering på Danderyds sjukhus som dels ska arbeta som kurator (50%) och dessutom vara verksam som biträdande enhetschef (50%).


Erbjudande och arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett spännande, roligt och utvecklande arbete som kurator (50%) och biträdande enhetschef (50%). Du ingår i ett behandlingsteam bestående av läkare, sjuksköterska, psykolog, arbetsterapeut och fysioterapeut. I ditt chefsuppdrag har du personalansvar för ca. 10 medarbetare i olika professioner som arbetar i interprofessionella team. Du är närvarande och coachar dina medarbetare i deras dagliga arbete. Närmast rapporterar du till verksamhetens enhetschef. Du ingår i operativa ledningsgruppen och i sektionens ledningsgrupp.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är kurator, helst legitimerad sjukhuskurator, med gedigen klinisk erfarenhet. Erfarenhet av rehabilitering är meriterande. Meriterande är även dokumenterad erfarenhet av teamarbete. Vi söker dig som i närtid varit verksam som ledare – gärna inom sektorn hälso- och sjukvård.

Du har god förmåga att inspirera, entusiasmera och motivera medarbetare mot gemensamma mål. Vi värdesätter också god förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift.

 

Personliga egenskaper 

Som person är du målfokuserad, engagerad, strukturerad och självständig.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering.

 

Övrigt

Danderyds sjukhus tillämpar tidsbegränsat chefsförordnande. Förordnandet kombineras med en tillsvidareanställning som kurator.

Tjänstgöring måndag-fredag, dagtid på 100%.

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

 

Om oss

Högspecialiserad smärtrehabilitering är en länsövergripande öppenvårdsverksamhet för personer med långvariga smärttillstånd med verksamhet på Danderyds sjukhus och Huddinge sjukhus. Tillsammans med Smärtmottagningen på Danderyds sjukhus utgör vi ett smärtcentrum.

Vår högspecialiserade verksamhet vilar på ”flera ben” – klinisk smärtrehabilitering, utbildning, utvärdering/forskning och innovation. I det kliniska arbetet är teamarbetet kärnan i vår verksamhet där teamens mål med rehabiliteringen är att skapa förutsättningar för patienter med långvarig smärta att uppnå varaktig förändring som möjliggör ökad funktion, aktivitet och delaktighet i samhället.

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Kvinnosjukvård & Förlossning

Vårdenhetschef till BB avd. 16 inkl. antenatalaenheten på Danderyds sjukhus

Medicinkliniken

Läkarchef till IMA på Danderyds Sjukhus

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.