Besöksförbud

För att minska risken för smittspridning av covid-19 råder ett generellt besöksförbud, med vissa undantag.
Viss planerad vård utförs fortfarande och du som har fått en kallelse är välkommen.
Mer Info

Enhetschef till Bemanningscenter på Danderyds sjukhus

Vi har nu ett spännande chefsuppdrag på Bemanningscenter (BMC), en organisation som verkar över hela Danderyds sjukhus. Är du en erfaren och trygg chef som trivs med många kontaktytor internt och externt? Vill du göra skillnad inom svensk sjukvård? Då ska du definitivt läsa vidare!


Om oss

BMC är en enhet inom HR- och kommunikationsavdelningen som är en av sjukhusets viktiga stödfunktioner. Huvuduppdraget på BMC är att hjälpa verksamheterna ute på sjukhuset vid bemanningsproblem vid korttidsfrånvaro. BMC förmedlar både fastanställd och timanställd personal samt skräddarsyr valet av personal efter enheternas behov. Allt för att kunna bedriva bästa möjliga patientsäkra vård. BMC sköter också all kontakt med de externa bemanningsbolagen som vi samarbetar med gällande vårdpersonal.

 

Erbjudande och arbetsuppgifter

Våra patienter är jätteviktiga! Med dem i fokus kommer du som ledare bygga långsiktiga relationer med sjukhusets chefer och dina medarbetare, allt för att skapa en patientsäker vård. Som enhetschef på BMC har du verksamhet-, ekonomi- och personalansvar för totalt 30-35 medarbetare. I teamet ingår sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och administrativ personal.

En viktig uppgift i uppdraget är att säkerställa kompetensförsörjningen på enheten tex.  rekrytera, kompetensutveckla befintlig personal och att vidareutveckla enhetens rutiner. Du har ett stort eget ansvar och mandat att leda din egen enhet. Till din hjälp finns engagerade kollegor att bolla med. Vi erbjuder dig ett spännande, omväxlande och ansvarsfullt arbete i en samhällsviktig organisation.

 

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av akutsjukvård. Du har arbetat i chefsposition under ett antal år och har gärna erfarenhet av arbete i en större organisation.  Du behärskar svenska i tal och skrift.

Som person har du ett öppet förhållningssätt, professionellt bemötande och bjuder in till dialog. Du är en kommunikativ ledare som är lyhörd och tillämpar ett coachande förhållningssätt. Är du en driven, utvecklingsinriktad och självgående person kommer du trivas bra i detta uppdrag. Vi lägger stor vikt vid din sociala förmåga och samarbetsförmåga då denna tjänst innefattar mycket samarbete med andra.

 

Övrigt

Tillsvidareanställning. Start enligt överenskommelse

.

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Ortopedi

Biträdande Vårdenhetschef till Ortopeden, Danderyds sjukhus

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.