Erfaren anestesisjuksköterska till centraloperation samt uppdraget ”Externa anestesier” på Danderyds Sjukhus AB

Anestesiverksamheten på Danderyds Sjukhus AB går mot nya, spännande moderna tider. Vill du ta chansen att vara med på denna resa in i framtiden tillsammans med kompetenta kollegor? Varmt välkommen med din ansökan.

Vi söker

Dig, en anestesisjuksköterska som har erfarenhet av anestesiarbete sedan tidigare. Du tilltalas av en stimulerande och omväxlande arbetsmiljö som präglas av hög kvalitet och spännande arbetsuppgifter. Du gillar att ta egna initiativ och har en god förmåga att arbeta både självständigt och i samverkan med kollegor, andra professioner och verksamheter. Du kan hantera stress på ett professionellt sätt och trivs med ett omväxlande arbetstempo. Att du är intresserad av förbättrings- och utvecklingsarbete ser vi som en självklarhet.

Vi erbjuder

• En tillsvidareanställning på 40 timmar/vecka

• En skräddarsydd introduktion utifrån dina tidigare erfarenheter

• Ett tydligt, närvarande och lyhört ledarskap

• Flera stödfunktioner som underlättar ditt dagliga arbete såsom omvårdnadsledare, utbildningsledare och kvalitetsutvecklare

• Goda möjligheter att själv påverka din utveckling och ta ditt nästa steg i karriären

• Vi satsar mycket på kompetensutveckling genom både externa och interna utbildningar. Bland annat har vi flera studiedagar per år, möjligheter till hospitering samt ett stort utbud av kurser och utbildningar att söka. Vi uppmuntrar även forskning och högre examen

• Vi arbetar efter SLL kompetensstege. En individuell kompetensutvecklingsplan tas fram tillsammans med dig för att erbjuda kontinuerlig fortbildning

Om oss


Anestesiverksamheten på Danderyds Sjukhus AB är uppdelad i fyra enheter; kirurgi/urologi, ortopedi, gynekologi/obstetrik och dagkirurgi. Enheterna är fördelade på tre operationsavdelningar; Centraloperation, Kvinnoklinikens operationsavdelning samt Dagoperation med inriktning kirurgi och ortopedi.

Om tjänsten


Under kirurgi/urologi sektionen ingår våra externa verksamheter; endoskopin, röntgen och PCI-lab. Dessa enheter har under åren stadigt expanderat och anestesins uppdrag där växer kontinuerligt. Nu står vi inför en flytt till en helt ny akutvårdsbyggnad, där flera av våra externa verksamheter flyttar in under hösten. Vi ser därför ett behov av en erfaren anestesisjuksköterska som tar huvudansvaret och ser helheten kring dessa verksamheter. Du kommer att vara kontaktperson gentemot de externa enheterna, upprätta riktlinjer tillsammans med MLA, omvärldsbevaka och hålla dig uppdaterad med de senaste rönen. Ha ett nära samarbete med MLA och vårdenhetschef, samt ta ett huvudansvar för att handleda och skola in nya kollegor på enheterna. Efter din inskolning fördelas din arbetstid till ca 60 - 80% på centraloperation och 20 - 40 % extern verksamhet enligt överenskommelse.

Hos oss uppmuntras inflytande och delaktighet i en lyhörd organisation som är nära. Gemenskap, omtanke och bekräftelse är utmärkande i vår positiva och kompetenta medarbetargrupp. Vi kan lova att du kommer att känna dig varmt välkommen.

Kvalifikationer:

Legitimerad sjuksköterska med specialistexamen inom anestesi. Erfarenhet av arbete som anestesisjuksköterska är ett krav.

 

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Medicinkliniken

Nattsjuksköterska till Diabetes och Endokrin på Danderyds sjukhus

Hjärt och Fysiologi

Sjuksköterskor sökes till avdelning 97 Hjärtklinikens studentavdelning.

Hjärt och Fysiologi

Vi söker sjuksköterska till avdelning 95

Hjärt och Fysiologi

Sjuksköterska till hjärtavdelning

Hjärt och Fysiologi

Är du den vi söker? Vi söker efter är dig med erfarenhet av arytmi- och akut hjärtsjukvård.

Medicinkliniken

Mottagningsjuksköterska med inriktining MS

Medicinkliniken

Sjuksköterskor till Akutvårdsavdelning (AVA) på Danderyds Sjukhus

Rehabiliteringsmedicin

Sjuksköterska/teamsamordnare sökes till Smärtcentrum - Högspecialiserad smärtrehabilitering på Huddinge sjukhus

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.