Erfaren logoped sökes till Danderyds sjukhus med placering i Åkersberga

Logopedkliniken vid Danderyds Sjukhus AB söker dig som är logoped och har intresse av att arbeta med utredning av läs- och skrivsvårigheter/dyslexi samt utredning och behandling av barns tal- och språk. Logopedkliniken har flera mottagningar i norra Stockholm. Mottagningen i Åkersberga består av tre logopeder. 

Logopedkliniken har i dagsläget cirka 90 medarbetare och rymmer de flesta logopediska inriktningar för barn och vuxna. Arbetet bedrivs processinriktat och verksamheten fokuserar i hög grad på klinisk utveckling. Inom kliniken finns möjligheter till fortbildning i form av ämnesspecifika nätverksträffar, seminarier, auskultationer och behandlingskonferenser. Tillgång till specialistkompetens inom olika logopediska områden finns bland Logopedklinikens medarbetare. Kliniken tar varje år emot ett stort antal studenter från landets logopedutbildningar. Kliniken är auktoriserad inom vårdvalet. Logopedkliniken står för den kompetensutveckling som uppdraget kräver.

Arbetsuppgifter:

Vi söker nu en medarbetare till en tjänst på mottagningen i Åkersberga. Som mottagningslogoped förväntas du självständigt utreda barn och ungdomar med frågeställningar läs- och skrivsvårigheter samt utreda och behandla barn med tal- och språksvårigheter. Arbete kräver förmåga att samverka med remittenter, andra utredande vårdinstanser och aktörer inom förskola och skola. I uppdraget ingår att delta i nätverk och upparbeta samarbetsformer. Remissgranskning och journalskrivning samt en del bokning ingår också i arbetsuppgifterna. Samarbete med tolk kan förekomma.

Anställningsform:

Vikariat 1 år.

Kvalifikationer:

Legitimerad logoped med minst 2 års erfarenhet.

Personliga egenskaper:

Som person tror vi att du är självgående och utvecklingsbenägen. Du är intresserad av tvärprofessionellt samarbete. Du har en hög arbetskapacitet och är flexibel. Vidare tror vi att du har förmågan att snabbt kunna skapa ett förtroende och att du har ett pedagogiskt förhållningssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Information om tjänsten lämnas av:
Enhetschef Emmy Hadvall, tel: 08 – 123 558 67

Övrig information:

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Rehabiliteringsmedicin

Två sjukgymnaster/fysioterapeuter till Smärtrehabilitering på Danderyds Sjukhus

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.