Erfaren logoped sökes till Logopedklinikens mottagning i Jakobsberg

Logopedkliniken söker nu dig som är logoped och har intresse av att arbeta med utredning och behandling av tal- och språkstörningar hos barn och ungdomar med flerspråkig bakgrund.

Logopedkliniken har flera mottagningar i norra Stockholm. Hos oss arbetar idag cirka 90 medarbetare och kliniken rymmer de flesta logopediska inriktningarna för barn och vuxna. På mottagningen i Jakobsberg arbetar idag sex logopeder.

Arbetet på Logopedkliniken bedrivs processinriktat och verksamheten fokuserar i hög grad på klinisk utveckling. Inom kliniken finns möjligheter till fortbildning i form av ämnesspecifika nätverksträffar, seminarier, auskultationer och behandlingskonferenser. Tillgång till specialistkompetens inom olika logopediska områden finns bland Logopedklinikens medarbetare. Kliniken tar varje år emot ett stort antal studenter från landets logopedutbildningar. Kliniken är auktoriserad inom vårdvalet.

Arbetsuppgifter:


Som mottagningslogoped med inriktning barns tal- och språk, förväntas du självständigt utreda och behandla barn och ungdomar med frågeställningar kring tal-och språkstörningar. Arbetet kräver förmåga att samverka med remittenter, vårdgivare inom barn- och skolhälsovård, andra utredande vårdinstanser, aktörer inom barnomsorg och skola. I uppdraget ingår att delta i nätverk och upparbeta samarbetsformer. Remissgranskning och journalskrivning samt bokning ingår också i arbetsuppgifterna.  Samarbete med tolk är frekvent förekommande.

Anställningsform:


Tillsvidare. Provanställning tillämpas. Vi ser gärna att du kan påbörja tjänsten så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande.

Kvalifikationer:


Legitimerad logoped med minst 2 års erfarenhet. Erfarenhet av arbete med flerspråkiga patientgrupper är önskvärt.

Personliga egenskaper:


Som person tror vi att du är självgående och utvecklingsbenägen. Du är intresserad av tvärprofessionellt samarbete. Du har en hög arbetskapacitet och är flexibel. Vidare tror vi att du har förmågan att snabbt kunna skapa ett förtroende och att du har ett pedagogiskt förhållningssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Fackliga företrädare:


SRAT Växel  tel:08-442 44 60

Övrig information:


Information om tjänsten lämnas av: Enhetschef Sabina Alkass Yousef, tel: 08 – 123 59019

Sista ansökningsdatum: 2019 – 08 – 16

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Rehabiliteringsmedicin

Fysioterapeut till Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.